Sandalen voor babymeisjes MOD 8 Cloonimals

Sandalen voor babymeisjes MOD 8 Cloonimals

Beginnend op: € 45,38

€ 36,30

-20%
Ontdek de schattige MOD 8 Cloonimals sandalen voor babymeisjes, de perfecte mix van comfort en stijl voor kleintjes!

Niet op voorraad

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes MOD 8 Cloonimals

Deze schattige sandaaltjes voor babymeisjes van MOD 8 Cloonimals zijn een echte must-have voor de zomer! Ze zijn ontworpen door het beroemde merk MOD 8 en combineren comfort en stijl voor kleine meisjes. Met hun kleurrijke, speelse ontwerp zijn ze perfect om de eerste stapjes van je baby te begeleiden.

Gemaakt van kwaliteitsmaterialen zijn deze sandalen zowel flexibel als slijtvast en bieden ze optimale ondersteuning voor de gevoelige voetjes van je kleintje. De praktische klittenbandsluiting zorgt voor een perfecte pasvorm en maakt ze gemakkelijk aan te trekken.

De MOD 8 Cloonimals sandalen zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes, met een palet van felle kleuren en leuke ontwerpen zoals eenhoorns, vlinders en bloemen. Je kleine prinsesje zal ze met plezier dragen op haar zomerse avonturen!

Deze sandalen zijn niet alleen comfortabel en schattig, maar ook praktisch. De rubberen zool zorgt voor een stevige grip om uitglijden te voorkomen, terwijl de lichtgewicht constructie ervoor zorgt dat kleine voetjes gemakkelijk kunnen bewegen.

De MOD 8 Cloonimals sandalen zijn ideaal voor babymeisjes van 6 tot 18 maanden en zijn een perfecte keuze voor jonge fashionista's in de dop. Geef ze een cadeau dat mode en comfort combineert met deze schattige sandaaltjes. Bestel nu en laat je baby deze zomer in stijl naar buiten gaan!

Extra informatie

Merk MOD 8
Fabrikant SKU 897038-10-151
Kleur of
Kleur Gouden
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1