Sandalen voor babymeisjes Kickers Summerkro

Sandalen voor babymeisjes Kickers Summerkro

Beginnend op: € 45,38

€ 36,30

-20%
Ontdek de schattige Summerkro sandalen voor babymeisjes van Kickers, perfect voor de zomer. Comfortabel en trendy, ze zullen een stijlvolle metgezel zijn voor je kind!

Niet op voorraad

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Summerkro

Ontdek de Kickers Summerkro sandalen voor babymeisjes, de perfecte keuze voor je kleine fashionista in de dop! Deze sandalen van het beroemde merk Kickers zijn ontworpen voor babymeisjes en geven ze een stijl die zowel schattig als trendy is. Met hun kleurrijke, speelse ontwerp voegen deze sandalen een vleugje eigenzinnigheid toe aan elke outfit.

De Kickers Summerkro sandalen voor babymeisjes zijn speciaal ontworpen voor baby's en bieden optimaal comfort en ondersteuning voor kleine voeten in de groei. De licht gewatteerde zool biedt extra ondersteuning voor de eerste stapjes van je baby, terwijl de gespsluiting zorgt voor een perfecte pasvorm.

Deze sandalen zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit en zijn zowel flexibel als slijtvast, ideaal voor de avonturen van je baby. De rubberen antislipzool zorgt voor optimale grip, zelfs op de gladste oppervlakken, en biedt extra veiligheid voor je baby terwijl ze leert lopen.

Het ontwerp van de Kickers Summerkro sandalen voor babymeisjes is zowel klassiek als modern, met originele details zoals bloemvormige uitsparingen aan de bovenkant. Deze sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende levendige kleuren, perfect om een vleugje kleur toe te voegen aan de garderobe van je baby.

Of het nu een dagje naar het strand, een wandeling door de stad of een familiefeestje is, Kickers Summerkro sandalen voor babymeisjes zijn de perfecte keuze voor je kleine prinses. Deze sandalen bieden zowel stijl als comfort en zijn een essentiële aanvulling op de garderobe van je baby.

Geef je baby het beste van twee werelden met Kickers Summerkro sandalen voor babymeisjes - de kwaliteit en stijl van het merk Kickers gecombineerd tot de perfecte schoen voor babymeisjes. Bestel nu en geef je baby een paar sandalen waarmee ze de hele zomer in stijl zal lopen!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 895456-10-33
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1