Meisjes sandalen Kickers Summerkro

Meisjes sandalen Kickers Summerkro

Beginnend op: € 45,38

€ 34,03

-25%
Trendy en comfortabele Kickers sandalen voor meisjes, perfect voor jonge fashionista's deze zomer!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,38

€ 34,03

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes sandalen Kickers Summerkro

Ontdek de nieuwe Kickers Summerkro meisjessandalen, ontworpen voor jonge meisjes die stijl en comfort willen combineren. Kickers is een merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en kwaliteit, en dit paar sandalen is daarop geen uitzondering.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel trendy als tijdloos, perfect voor jonge meisjes die op zoek zijn naar een look die weerspiegelt wie ze zijn. Het merk Kickers heeft de klassieke stijl van haar creaties gecombineerd met moderne, kleurrijke accenten. Het resultaat is een paar sandalen dat alle meisjes zal aanspreken, ongeacht hun stijl.

De Summerkro sandalen zijn perfect voor meisjes in de groei, dankzij het ontwerp dat speciaal is afgestemd op de voeten van junioren. Ze bieden optimale ondersteuning en laten tegelijkertijd veel ruimte over voor de voeten om te groeien en zich te ontwikkelen. Zo kunnen je meisjes genieten van absoluut comfort terwijl ze hun voeten verzorgen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze sandalen duurzaam en slijtvast. Ze zullen je meisjes de hele zomer vergezellen op al hun avonturen. Of het nu een dagje naar het strand, een uitstapje in de stad of een wandeling met het gezin is, Summerkro sandalen zullen hun perfecte bondgenoot zijn.

Dankzij de rubberen antislipzool bieden deze sandalen optimale grip op alle ondergronden. Je meisjes kunnen veilig rennen en springen, zonder risico op uitglijden. Bovendien passen ze zich dankzij de verstelbare bandjes perfect aan de vorm van hun voeten aan, voor een persoonlijke, comfortabele pasvorm.

Summerkro sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle maten en in verschillende kleuren om alle meisjes aan te spreken. In zwart, rose of blauw kunnen ze hun favoriete paar kiezen dat bij al hun zomerse outfits past.

Geef je meisjes het beste van twee werelden met Kickers Summerkro sandalen: trendy stijl en ongeëvenaard comfort. Ze zullen trots zijn om een paar schoenen van het bekende merk Kickers te dragen en jij zult je veilig voelen in de wetenschap dat je ze kwaliteitsschoenen geeft om hun groeiende voeten te verzorgen.

Zoek niet verder, Kickers Summerkro sandalen zijn de perfecte keuze voor jonge meisjes die modieus en comfortabel willen zijn in hun schoenen. Dus wacht niet langer, bestel nu en geef je meisjes de beste sandalen voor deze zomer!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 895455-30-133
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1