Kindersandalen Kickers Platinium

Kindersandalen Kickers Platinium

Beginnend op: € 75,63

€ 60,50

-20%
Kickers Platinium sandalen voor junioren, comfortabel en trendy, om de hele zomer de voeten van je kinderen te vergezellen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kindersandalen Kickers Platinium

Kickers Platinium kindersandalen zijn de perfecte keuze voor modebewuste jonge jongens en meisjes. Deze sandalen zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en zijn zowel stijlvol als comfortabel, waardoor ze een must-have zijn voor elk opgroeiend kind.

De Platinium sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een stevige pasvorm en uitzonderlijke duurzaamheid. De rubberen zool is stevig en slipvast en biedt de perfecte grip voor alle buitenactiviteiten. Bovendien zijn deze sandalen dankzij het lichtgewicht ontwerp ideaal voor actieve kinderen die graag rennen en springen.

Het ontwerp van Kickers Platinium kindersandalen is zowel modern als tijdloos. Met hun klassieke zwarte kleur zijn deze sandalen gemakkelijk te combineren met elke outfit. Bovendien voegt het Kickers logo op de band een extra vleugje stijl toe, waardoor deze sandalen een stijlvolle keuze zijn voor elke gelegenheid.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor junioren en zijn perfect voor groeiende voeten. Het verstelbare enkelbandje zorgt voor een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning, de hele dag lang. Bovendien biedt de dempende binnenzool extra comfort, waardoor ze een ideale optie zijn voor lange zomerdagen.

Of het nu gaat om een dagje naar het strand, een gezinsuitstapje of een wandeling door de stad, Kickers Platinium kindersandalen zijn de perfecte keuze voor kinderen die stijl en comfort willen combineren. Met hun superieure kwaliteit en stijlvolle ontwerp worden deze sandalen zeker de favoriet van je kind en zullen ze snel een essential in je garderobe worden.

Mis de kans niet om je kind te verwennen met Kickers Platinium kindersandalen. Bestel ze nu en geef je kind het beste van twee werelden: stijl en comfort. Wacht niet langer en voeg deze sandalen vandaag nog toe aan de schoenencollectie van je kind!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 895421-30-20
Kleur platina kaki geen
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1