Sandalen voor babyjongens Kickers Platinium

Sandalen voor babyjongens Kickers Platinium

Beginnend op: € 65,54

€ 43,38

-34%
Geef baby comfort en stijl met Kickers Platinium sandalen - het favoriete merk voor kleine voetjes!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 65,54

€ 43,38

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babyjongens Kickers Platinium

Kickers Platinium sandalen voor babyjongens zijn de perfecte keuze voor de kleine voetjes van je baby. Deze sandalen van het gerenommeerde merk Kickers zijn comfortabel, duurzaam en stijlvol.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor baby's en bieden optimale ondersteuning dankzij de zachte rubberen antislipzool. Zo kan je baby veilig de wereld verkennen, zowel binnen als buiten.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel modern als tijdloos, met leren details en een praktische klittenbandsluiting voor een perfecte pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor baby's vanaf de geboorte tot 18 maanden.

De Kickers Platinium sandalen voor babyjongens zijn ook heel gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een ideale keuze zijn voor drukke ouders. Veeg ze gewoon af met een zachte doek en ze zijn weer zo goed als nieuw.

Kickersengage is al meer dan 50 jaar een vertrouwd merk en is toegewijd aan het produceren van kwaliteitsschoenen voor kinderen. Platinium sandalen voor babyjongens zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en je baby te vergezellen op al zijn avonturen.

Verwen je baby met kwaliteitssandalen met Kickers Platinium sandalen voor babyjongens. Ze zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook een ethische keuze omdat ze gemaakt zijn van duurzame materialen. Je baby zal er dol op zijn en jij ook!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 895421-10-20
Kleur platina kaki geen
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1