Sandalen voor babyjongens Kickers Sostreet

Sandalen voor babyjongens Kickers Sostreet

Beginnend op: € 59,49

€ 47,59

-20%
Ontdek onze schattige sandalen voor babyjongens Kickers Sostreet, comfortabel en stijlvol voor de zonnige avonturen van je kleintje.

Niet op voorraad

Beschrijving

Sandalen voor babyjongens Kickers Sostreet

Ontdek de Kickers Sostreet sandalen voor babyjongens om je kleintje vanaf zijn eerste stapjes ultiem comfort en trendy stijl te geven! Deze sandalen van het beroemde merk Kickers combineren kwaliteit, duurzaamheid en een modern ontwerp om je baby tijdens zijn zomerse avonturen te vergezellen.

Met hun slijtvaste rubberen zolen en soepele leren bovenwerk zijn deze sandalen ontworpen om optimale ondersteuning en stabiliteit te bieden voor de eerste stapjes van je baby. Bovendien biedt de ergonomische vorm volledige bewegingsvrijheid en comfort, ideaal voor voeten in de groei.

Het ontwerp van de Kickers Sostreet sandalen voor babyjongens is zowel modern als tijdloos, met strakke lijnen en een sobere kleur die gemakkelijk past bij de outfit van je kind. De klittenbanddetails maken het gemakkelijk om de schoenen aan te trekken en te verstellen, zodat je baby zelfstandig zijn eerste stapjes kan zetten.

Ga veilig op avontuur met Kickers Sostreet sandalen! Ze zijn perfect voor gezinsuitstapjes, uitstapjes naar het strand of spelen in de tuin. Met hun casual stijl en ongeëvenaarde comfort zullen ze snel het favoriete schoeisel van je kleine jongen worden.

Kickers is een gerenommeerd merk dat al meer dan 40 jaar bekend staat om zijn expertise en kwaliteit. Kickers Sostreet sandalen voor babyjongens zijn het resultaat van nauwgezet werk en aandacht voor detail, zodat je kind kwaliteitsschoenen krijgt die zijn afgestemd op zijn behoeften.

Geef je kleine jongen het allerbeste zomerschoeisel met de sandalen voor babyjongens van Kickers Sostreet. Ze zijn comfortabel, slijtvast en trendy en een must-have voor deze zomer en daarna. Dus ga je gang, geef je baby de best mogelijke start met Kickers Sostreet schoenen!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 894912-30-203
Kleur geel kaki
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1