Kindersandalen Kickers Sostreet

Kindersandalen Kickers Sostreet

Beginnend op: € 59,49

€ 47,59

-20%
Geef je kind onovertroffen comfort en stijl met Kickers Sostreet sandalen voor junior. Perfect voor de zomer!

Niet op voorraad

Beschrijving

Kindersandalen Kickers Sostreet

Kickers Sostreet kindersandalen zijn de perfecte keuze voor je kleintje! Met hun trendy design en beroemde merknaam zijn deze sandalen zowel comfortabel als stijlvol.

Deze sandalen van het bekende merk Kickers zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Ze zijn geschikt voor groeiende voeten en bieden optimale ondersteuning om de hele dag comfortabel te lopen.

Kickers Sostreet sandalen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en zijn zowel duurzaam als slijtvast. Je kind kan ze de hele zomer dragen zonder het risico te lopen dat ze beschadigen. Bovendien zorgt de antislipzool voor perfecte grip op alle oppervlakken, voor optimale veiligheid tijdens het buitenspelen.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel modern als speels, met felle kleuren en leuke details. Je kind zal ze graag dragen en ze gemakkelijk kunnen combineren met elke outfit. De Kickers Sostreet sandalen zijn ook licht van gewicht, zodat je kind zich vrij kan bewegen zonder zich ongemakkelijk te voelen in zijn schoenen.

Deze sandalen zijn gemakkelijk aan te trekken en te verstellen dankzij de klittenbandsluiting en zijn ideaal voor kinderen die graag zelfstandig willen zijn. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden - veeg ze gewoon af met een vochtige doek om ze de hele zomer schoon en fris te houden.

Geef je kind comfort en stijl met Kickers Sostreet kindersandalen. Wacht niet te lang met bestellen, zodat ze ze meteen kunnen dragen en in alle vrijheid van de zomer kunnen genieten!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 894912-30-103
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1