Baby romper en t-shirt set Playshoes Brandweer

Baby romper en t-shirt set Playshoes Brandweer

Beginnend op: € 25,20

€ 20,16

-20%
Geef je baby een romper Playshoes Brandweer voor een schattig en gezellig look. Ideaal voor beginnende brandweermannen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 25,20

€ 20,16

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby romper en t-shirt set Playshoes Brandweer

De Playshoes Brandweer baby romper is de perfecte keuze om je kleintje stijlvol en comfortabel te kleden. Gemaakt door het gerenommeerde merk Playshoes, is deze romper speciaal ontworpen voor baby's, zodat hij perfect past bij hun tere huid en ze vrij kunnen bewegen.

De romper heeft een schattig brandweerauto ontwerp, waardoor het een ideale keuze is voor kleine jongens die ervan dromen brandweerman te worden. Het kleurrijke, speelse ontwerp voegt een vleugje eigenzinnigheid toe aan de garderobe van je baby.

Deze romper is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als duurzaam voor dagelijks gebruik. De ademende, lichtgewicht stof houdt je baby de hele dag comfortabel, zonder huidirritatie te veroorzaken.

Naast het charmante ontwerp is dit rompertje ook praktisch. Met drukknopen in het kruis kun je je baby gemakkelijk aankleden en luiers verschonen, en met de knopen op de rug trek je hem gemakkelijk aan.

Of het nu gaat om een dagje spelen thuis of een uitstapje naar de stad, de Playshoes Brandweer baby romper is de perfecte keuze voor je kleintje. Geef hem het beste met deze schattige en functionele romper van Playshoes, en zie hem schitteren in zijn nieuwe look ontluikende brandweerman.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 810005-011
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1