Thuisshirt voor kinderen RC Lens 2023/24

Thuisshirt voor kinderen RC Lens 2023/24

Beginnend op: € 75,63

€ 52,94

-30%
RC Lens 's officiële junior Puma thuisshirt voor het seizoen 2023/24, een must-have voor alle jonge voetbalfans.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 75,63

€ 52,94

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Thuisshirt voor kinderen RC Lens 2023/24

Op zoek naar het perfecte voetbalshirt voor je kind? Zoek niet verder! Ontdek het RC Lens 2023/24 thuisshirt van Puma, speciaal ontworpen voor jonge voetbalfans.

Dit voetbalshirt is de ideale keuze voor jonge spelers die ervan dromen om hun favoriete team te vertegenwoordigen op het veld. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimaal comfort en superieure prestaties tijdens wedstrijden en trainingen.

Het shirt toont trots de iconische kleuren van RC Lens met een moderne, stijlvolle twist. Het clublogo en het Puma logo zijn geborduurd op de borst, wat het shirt een vleugje klasse geeft. Bovendien maken het dynamische ontwerp en de subtiele details dit shirt zowel trendy als tijdloos.

Dit shirt is speciaal gemaakt voor jonge voetbalfans en is verkrijgbaar in maat junior, zodat het perfect bij je kind past. Het is ook voorzien van Puma's dryCELL technologie, die vocht afvoert om de huid droog en comfortabel te houden, zelfs tijdens de meest intense wedstrijden.

Of je kind nu op het veld speelt of zijn of haar favoriete team vanaf de tribune steunt, dit voetbalshirt is een must-have voor alle jonge fans van RC Lens. Als verjaardagscadeau of gewoon om te laten zien dat je het team steunt, dit shirt zal je kind zeker bevallen.

Wacht dus niet langer en geef je kind het RC Lens 2023/24 thuisshirt van Puma. Met zijn uitzonderlijke kwaliteit, elegante design en geavanceerde technologie is dit shirt de perfecte keuze voor alle jonge voetbalfans. Allez Lens!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 773664-01
Kleur geel
Kleur Geel
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Team RC Lens
Assortiment Matchwear