Houten beeldjes Sassi Dinosaures [Grootte 32x5x23 cm]

Houten beeldjes Sassi Dinosaures [Grootte 32x5x23 cm]

€ 84,58

€ 67,66

-20%
Ontdek de houten figurenset Sassi Dinosaures voor urenlang spannend spel en avontuur. Ideaal voor fans van spellen en speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Houten beeldjes Sassi Dinosaures

tous De Sassi Dinosaures houten figurenset is een uniek product dat kinderen van alle leeftijden die van dinosaures houden, zal plezieren. Deze hoogwaardige houten figuurtjes zijn gemaakt door het beroemde merk Sassi en zijn zowel leuk als leerzaam.

Elke set bevat 9 figuurtjes die beroemde dinosaures voorstellen, zoals de T-Rex, Triceratops en Pteranodon. Elk beeldje is zorgvuldig gebeeldhouwd om zo goed mogelijk op zijn prehistorische tegenhanger te lijken. De details zijn indrukwekkend en de felle kleuren maken deze dinosaures nog echter. Je kinderen zullen het geweldig vinden om met deze figuurtjes te spelen en hun eigen prehistorische avonturen na te spelen.

Maar dat is nog niet alles! Deze figuurtjes zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Bij elk beeldje zit een informatiekaart met fascinerende feiten over de dinosaurus in kwestie. Je kinderen kunnen spelenderwijs leren en hun nieuwsgierigheid en verbeelding ontwikkelen. Deze set is ideaal voor kinderen die van dinosaures houden, maar ook voor degenen die meer willen leren over deze fascinerende wezens.

Deze figuren zijn gemaakt van duurzaam hout en zijn dus ook milieuvriendelijk. Het merk Sassiengage gebruikt duurzame materialen van hoge kwaliteit voor zijn producten, om onze planeet te behouden voor toekomstige generaties. Bovendien voelt het hout prettig aan, waardoor deze figuurtjes nog aantrekkelijker zijn voor kinderen.

Deze set is perfect voor zowel binnen- als buitenactiviteiten. Kinderen kunnen met hun figuurtjes spelen in hun slaapkamer, in de tuin of zelfs op familie-uitstapjes. Léger en gemakkelijk mee te nemen, deze set zal een ideaal speelkameraadje zijn voor je kinderen, waar ze ook naartoe gaan.

Kortom, de houten figurenset Sassi Dinosaures is een kwaliteitsproduct dat vermaak en educatie combineert. Je kinderen zullen gefascineerd zijn door deze realistische figuurtjes en tegelijkertijd leren. Laat ze kennismaken met de spannende wereld van dinosaures met deze unieke set. Bestel hem nu en geef je kinderen urenlang speel- en leerplezier.

Extra informatie

Merk Sassi
Fabrikant SKU 760399
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Maat 32x5x23 cm - Standaard Franse maten
Age Mini 3 ans
Hoeveelheid per product 1