Houten beeldjes Sassi Animaux De La Savane [Grootte 32x5x23 cm]

Houten beeldjes Sassi Animaux De La Savane [Grootte 32x5x23 cm]

€ 64,45

€ 51,75

-20%
Ontdek de houten figurenset Sassi Animaux De La Savane, ideaal voor spelletjes en speelgoed voor kleine avonturiers!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Houten beeldjes Sassi Animaux De La Savane

Ontdek de houten figurenset Sassi Animaux De La Savane, een leuk en leerzaam spel dat kinderen van tous leeftijden zal bekoren. Deze kleurrijke en gedetailleerde collectie is het geesteskind van het merk Sassi, dat gespecialiseerd is in educatief houten speelgoed en spellen.

Deze set bevat een selectie vananimaux de la savane figuren, zoals de leeuw, olifant, giraffe en nog veel meerautres. Elk figuur is gemaakt van hoogwaardig hout, met zorgvuldig handgeschilderde details voor een opvallend realisme. Kinderen kunnen met hun fantasie en creativiteit hun eigen safari naspelen.

Deze houten figurenset Sassi Animaux De La Savane is niet alleen een leuk spel, maar ook een waardevol leermiddel. Kinderen kunnen de verschillende animaux de la savane dieren leren herkennen en leren over hun leefomgeving en eigenschappen. Dit spel stimuleert ook hun fijne motoriek en coördinatie door de verschillende figuurtjes te manipuleren.

Deze houten figurenset Sassi Animaux De La Savane is ontworpen om lang mee te gaan en is een uitstekende investering voor ouders en opvoeders. De houten figuurtjes zijn sterk en duurzaam en garanderen urenlang speelplezier. Bovendien kunnen kinderen ze koesteren en doorgeven aan de volgende generatie.

Dit spel is ook een uitstekende manier om tijd met het gezin door te brengen. Ouders kunnen hun kinderen begeleiden bij het verkennen van de savanne en hen helpen hun kennis over de dierenwereld te ontwikkelen. Samen kunnen ze ook spannende verhalen en avonturen verzinnen over de verschillende dieren.

Wacht dus niet langer om je kinderen de houten figurenset Sassi Animaux De La Savane te geven, een educatief, leuk en duurzaam spel dat hen zal onderdompelen in het hart van de wildernis. Dit spel stimuleert de verbeelding en het leren en is perfect voor tous dieren- en natuurliefhebbers. Bestel nu en laat je kinderen de savanne ontdekken!

Extra informatie

Merk Sassi
Fabrikant SKU 760382
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Maat 32x5x23 cm - Standaard Franse maten
Age Mini 3 ans
Hoeveelheid per product 1