Jogging Puma

Jogging Puma

Beginnend op: € 40,33

€ 33,33

-17%
Trendy urban stijl voor jonge meisjes met jogging Puma ESS+ Street Art. Comfort en stijl gegarandeerd.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,33

€ 33,33

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jogging Puma

De jogging Puma ESS+ Street Art voor meisjes is een trendy en comfortabel stuk voor jonge meisjes die zich willen onderscheiden van de massa. Gemaakt door het beroemde merk Puma, combineert deze jogging stijl en functionaliteit om een unieke port ervaring te bieden. Met zijn kleurrijke ontwerp en stedelijke motieven geïnspireerd opart is deze jogging de perfecte keuze voor meisjes die graag modieus willen zijn.

Ontworpen om te passen bij het vrouwelijke lichaamstype en voor meisjes junior, biedt deze jogging een nauwsluitende pasvorm die het figuur van je kind zal verbeteren. Deze jogging is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als slijtvast, waardoor hij de hele dag door optimaal comfort biedt.

Of het nu voor school, sportactiviteiten of gewoon een wandeling door de stad is, deze jogging zal de ideale metgezel voor je dochter zijn. De praktische zijzakken zijn perfect voor het opbergen van kleine benodigdheden, terwijl de elastische tailleband zorgt voor een perfecte pasvorm.

Deze jogging is niet alleen mooi, maar ook functioneel. De ademende stof voert vocht af om je dochter droog en comfortabel te houden tijdens het sporten. Bovendien zorgen de reflecterende details op de jogging voor een betere zichtbaarheid als het donker is, zodat de veiligheid van je kind gegarandeerd is.

Met jogging Puma ESS+ Street Art kan je dochter haar unieke stijl uitdragen terwijl ze zich comfortabel en zelfverzekerd voelt. Wacht dus niet langer en geef haar deze trendy en praktische jogging zodat ze zich in stijl kan onderscheiden!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 673514-01
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior