Sweatshirt meisje met capuchon Puma ESS+ Street Art TR

Sweatshirt meisje met capuchon Puma ESS+ Street Art TR

Beginnend op: € 50,42

€ 40,33

-20%
De meisjeshoodie Puma ESS+ Street Art TR, perfect voor de sportieve jonge vrouw die op zoek is naar comfort en stijl.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,42

€ 40,33

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt meisje met capuchon Puma ESS+ Street Art TR

De Puma ESS+ Street Art TR full-zip hoodie voor meisjes is de perfecte mix van stijl en comfort voor jonge meisjes. Gemaakt door het beroemde merk Puma, is dit sweatshirt ontworpen voor vrouwen en meisjes die op zoek zijn naar een look die zowel trendy als sportief is.

Dit sweatshirt met capuchon is perfect voor een casual outfit of een trainingssessie. Dankzij de volledige ritssluiting is het gemakkelijk aan en uit te trekken en biedt het een goede, comfortabele pasvorm. Het heeft ook een capuchon om je te beschermen tegen de elementen en een handige kangoeroezak voor je kleine benodigdheden.

Maar wat dit sweatshirt echt uniek maakt, is het Street Art TR ontwerp. De gedurfde, kleurrijke patronen voegen een vleugje creativiteit en persoonlijkheid toe aan je outfit. Met dit sweatshirt Puma val je zeker op tussen de massa.

Dit sweatshirt is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel zacht als duurzaam. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik en intensieve workouts. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een ideale keuze is voor actieve meiden.

Of je nu naar school gaat, thuis ontspant of sport, dit Puma ESS+ Street Art TR sweatshirt is een onmisbaar kledingstuk voor jonge meisjes. Combineer het met legging en sportschoenen voor een casual en trendy look, of met een korte broek en sportschoenen voor een comfortabele workout.

Dit sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende meisjesvriendelijke maten en is een perfecte keuze voor tienermeisjes die op zoek zijn naar stijl en comfort. Wacht dus niet langer, voeg het Puma ESS+ Street Art TR sweatshirt vandaag nog toe aan je collectie en laat je persoonlijkheid doorschijnen in je outfit!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 673510-01
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Karakteristiek gekapte