Actie spelletjes brandweerman actie circuit Ravensburger Smart Tech Sound

Actie spelletjes brandweerman actie circuit Ravensburger Smart Tech Sound

€ 191,03

€ 164,27

-14%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Actie spelletjes brandweerman actie circuit Ravensburger Smart Tech Sound

Commerciële tekst:

Speel als een echte brandweerman met de 36004 Circuit Actie Pompier Smart Tech Sound interactief, en zijn brandweerauto op batterijen. Gebruik de verschillende Tags Smart Tech Sound om de locomotief te activeren, het spel te animeren en gevaar af te wenden. Vanaf 3 jaar.

Tekst voor de eindklant:

Speel als een echte brandweerman met de 36004 Circuit Actie Pompier Smart Tech Sound. De oude brug is ingestort en er is brand uitgebroken in het bos! Gebruik de verschillende actietags Smart Tech Sound om de locomotief Smart Tech Sound te activeren, het spel tot leven te brengen en het gevaar af te wenden. Zet de treinverlichting en sirene aan, creëer je eigen brandscenario en blus de brand. Een van de actietags van Smart Tech Sound zorgt zelfs voor een spannend spel in de applicatie Smart Tech Sound. Aan jou de keuze! Over Smart Tech Sound: Smart Tech Sound, toegevoegd aan BRIO World, geeft kinderen interactieve controle over het spel. In het hart van het spel communiceert de Locomotief met stemopname Smart Tech Sound met zijn omgeving en interageert automatisch met de Smart Tech Sound accessoires door middel van verschillende acties om het spel leuker te maken, zoals geluids- of lichteffecten en bewegingen. Personaliseer je spel nog meer door je eigen geluiden in de locomotief op te nemen of de soundscape te veranderen met de applicatie Smart Tech Sound. De 36004 Brandweerman Action Track Smart Tech Sound bevat 41 onderdelen: 1 locomotief met stemrecorder, 7 Action Tags Smart Tech Sound, 2 portalen Smart Tech Sound, 1 Catastrofe Brug, 1 Brandweerman Spoor, 1 Brandweerman Figuur, 2 Gebogen Stijgende Sporen, 9 Houten Sporen, 6 Spoor Statieven enautres accessoires.

Inhoud:

41 stukken: 1 locomotief met brandweerthema Smart Tech Sound, 1 wagon met brandslang, 2 portalen, 7 tags Smart Tech Sound, 1 rampbrug, 2 gebogen stijgende rails, brugsteunen, rails van verschillende vormen en decorelementen met brandweerthema.

Waarschuwing:

Geen waarschuwingen nodig.

Specificaties

Leeftijd: Vanaf 3 jaar

PCB vereist: Nee

Beschikbaar vanaf : 01.08.2023

Afmetingen : 390x270x150 mm

Speelduur : Zo lang als je wilt

Product Merk : Smart Tech Sound

Nieuw : Nieuw

Gewicht : 2.880 g

Titel : BRIO Circuit Actie Pompier Smart Tech Sound

Kanaal specifiek: Alle klanten behalve Hyper

Land van vervaardiging : CN

Thema: Leren, kennis & ontwikkeling

Product lancering: 01.09.2023

Aantal spelers : Vanaf 1 speler

Extra informatie

Merk Ravensburger
Fabrikant SKU 63600400
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Maat TU - Standaard Franse maten
Age Mini 3 ans
Alimentation à piles (non fournies)