Beeldje - mountainbike met berijder Bruder

Beeldje - mountainbike met berijder Bruder
€ 17,13
Ontdek de wereld van het fietsen met de mountainbike figurine Bruder! Een realistisch, gedetailleerd stuk speelgoed voor wielerfans. Ontdek het nu.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Beeldje - mountainbike met berijder Bruder

De mountainbike figurine met fietser van Bruder is speelgoed waar alle fietsfans blij mee zullen zijn! Met zijn realistische ontwerp en zorgvuldige details is dit beeldje perfect om toe te voegen aan je verzameling of om mee te spelen met je vrienden.

Gemaakt door het beroemde merk Bruder, bekend om de kwaliteit van het speelgoed, is dit beeldje een product van topkwaliteit. De fietser is uitgerust met een mountainbike, perfect om grote avonturen in de natuur mee te verzinnen.

Of je nu een mountainbike fan bent of gewoon op zoek naar leuk, goed gemaakt speelgoed, dit Bruder beeldje zal zeker voldoen. Het is ideaal om de verbeelding en creativiteit van kinderen te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Dankzij de stevigheid en robuustheid is dit beeldje ontworpen om lang mee te gaan en het meest intense spel te doorstaan. Het is ook gemakkelijk te hanteren en te vervoeren dankzij het compacte formaat.

Trakteer jezelf of je geliefden op een echt collector's item met de MTB met fietser beeldje van Bruder. Het is een ideaal cadeau voor fans van games en speelgoed en zal zeker indruk maken.

Wacht dus niet langer en voeg dit beeldje nu toe aan je verzameling of mandje voor uren gegarandeerd plezier en avontuur!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 631116
Kleur geel/zwart/roze
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Alimentation N/A
Hoeveelheid per product 1