Beeldje - scrambler ducati woestijnslee en beeldje Bruder

Beeldje - scrambler ducati woestijnslee en beeldje Bruder
€ 28,22
Beleef het avontuur van motorrijden met dit Bruder beeldje van de Scrambler Ducati Desert Sled! Perfect voor fans van games en speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Beeldje - scrambler ducati woestijnslee en beeldje Bruder

Ontdek je passie voor motoren met deze ongelooflijke Scrambler-figuur Ducati Desert Sled ! Gemaakt door het gerenommeerde merk Bruder, is dit beeldje een must-have voor alle fans van games en speelgoed.

Met realistische details en een hoogwaardige afwerking is dit beeldje een perfecte replica van het beroemde motormodel. De felle kleuren en kleine chroomaccenten voegen een vleugje realisme toe aan dit beeldje, waardoor de spelervaring nog meeslepender wordt.

Het figuurtje wordt ook vergezeld door een Bruder figuurtje, perfect aangepast aan de motor. Beide figuren kunnen op de motor worden geplaatst voor spannende avonturen en spannende races. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en allerlei spannende verhalen met deze twee figuren verzinnen.

Dit beeldje is niet alleen leuk speelgoed, het kan ook worden gebruikt als decoratie voor de slaapkamer of het kantoor van een kind. Het is ook een uitstekende keuze voor motor- en speelgoedverzamelaars.

Dit figuurtje is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit en is ontworpen om vele uren speelplezier te doorstaan. Het is ook compatible metautres voertuigen en accessoires van Bruder, waardoor het mogelijk is om een complete collectie te maken voor urenlang speelplezier.

Geef je kind of een vriend die van motoren houdt dit fantastische Scrambler Ducati Desert Sled-figuurtje van Bruder. Het is het ideale cadeau voor iedereen die van spellen en speelgoed houdt en geïnteresseerd is in motoren. Voeg dit beeldje vandaag nog toe aan je verzameling en ga op avontuur!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 630515
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1