Beeldje - redder met backboard Bruder

Beeldje - redder met backboard Bruder
€ 18,64
Ontdek het "Redder met surfplank" beeldje Bruder, de must-have voor alle fans van spellen en speelgoed! Realisme en plezier gegarandeerd.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Beeldje - redder met backboard Bruder

Het "Reddingswachter met surfplank" beeldje Bruder is een must-have voor alle fans van spellen en speelgoed! Met zijn realistische ontwerp en zorgvuldige details is dit beeldje de ideale keuze voor leuke en spannende avonturen.

Gemaakt door het beroemde merk Bruder, bekend om de kwaliteit van haar producten, zal dit beeldje jong en oud bekoren. Geïnspireerd door echte badmeesters op zee, is het uitgerust met een surfplank om zwemmers in moeilijkheden te helpen.

Dankzij de beweegbare gewrichten kan het beeldje verschillende posities aannemen om elke situatie die het kind zich voorstelt tot leven te brengen. Bovendien maken zijn rode zwempak en zelfverzekerde glimlach hem tot een echte strandheld!

Of je nu alleen speelt of met vriendjes, het "Reddingswacht met surfplank"-figuurtje Bruder is de ideale metgezel voor urenlang plezier en stimulerend spel. Het zal de creativiteit en verbeelding van je kind stimuleren terwijl het helpt om zijn behendigheid en motorische vaardigheden te ontwikkelen.

Voeg dit beeldje toe aan je speelgoedcollectie of geef het cadeau aan een kind dat van speelgoed en spelletjes houdt. Bij Bruder staan kwaliteit en plezier altijd voorop! Wacht dus niet langer en laat je verleiden door dit beeldje "Redder met surfplank" Bruder" dat onvergetelijke avonturen belooft.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 627850
Kleur geel/rood
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1