Beeldje - reddingspost incl. accessoires Bruder

Beeldje - reddingspost incl. accessoires Bruder
€ 68,05
Verander je spellen en speelgoed in een levensreddend avontuur met de strandwachtfiguur Bruder en de bijgeleverde accessoires.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Beeldje - reddingspost incl. accessoires Bruder

De strandwachtfiguur Bruder is een geweldige aanvulling op je spellen- en speelgoedcollectie. Met de bijgeleverde accessoires kun je met dit beeldje spannende en realistische reddingsscènes naspelen. Gemaakt door het gerenommeerde merk Bruder, is dit beeldje van uitzonderlijke kwaliteit en belichaamt perfect deesprit van redding.

Het strandwachtfiguurtje is uitgerust met een authentiek strandwachtuniform, compleet met reddingsvest en helm. Hij wordt ook geleverd met accessoires zoals een reddingsboei, walkietalkie en verbandtrommel, voor een totale onderdompeling in de wereld van de redding.

Dit reddingsfiguurtje is ideaal voor kinderen die geïnteresseerd zijn in buitenactiviteiten en reddingswerk. Hiermee kunnen ze hun fantasie en creativiteit ontwikkelen door reddingsscenario's na te spelen en de rol crucial van redders in onze samenleving beter te begrijpen.

Dit beeldje is gemaakt van hoogwaardige materialen en is robuust en slijtvast, zodat het een leven lang meegaat. Het heeft ook realistische details, zoals bewegende gewrichten, voor een nog meeslepender speelervaring.

Als cadeau of om toe te voegen aan je speelgoedcollectie Bruder, het strandwachtersfiguurtje is een perfecte keuze. Geef je kind urenlang speelplezier en educatie met dit hoogwaardige beeldje. Wacht niet langer en voeg het nu toe aan je winkelmandje!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 627805
Kleur blauw/geel/rood
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1