Beeldje - scrambler ducati politiemotor Bruder

Beeldje - scrambler ducati politiemotor Bruder
€ 29,23
Beleef spannende avonturen met de Scrambler actiefiguur Ducati Bruder, de politiemotor die fans van games en speelgoed in verrukking zal brengen!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Beeldje - scrambler ducati politiemotor Bruder

Het beeldje "Scrambler Ducati politiemotor Bruder" is een must-have voor alle fans van games en speelgoed. Ontworpen door Bruder, een merk dat bekend staat om zijn aandacht voor detail en kwaliteit, is dit beeldje geïnspireerd op de beroemde politiemotor van het Italiaanse merk Ducati. Met zijn elegante lijnen en unieke ontwerp zal het jong en oud zeker bekoren.

Dit beeldje is perfect voor verzamelaars en motorliefhebbers. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is robuust en duurzaam, zodat je er eindeloos mee kunt spelen. Het indrukwekkende realisme maakt het een uniek verzamelobject, ideaal om een plank of bureau mee op te sieren.

Maar dit beeldje is niet alleen een collector's item, het is ook leuk speelgoed voor kinderen. Met zijn functionele wielen kunnen ze de fiets laten rollen en spannende avonturen bedenken met hun politieagentfiguurtje.

Naast het elegante ontwerp heeft dit beeldje ook realistische details zoals voor- en achterlichten die oplichten, functionele vering en zelfs een realistisch motorgeluid. Kinderen zullen versteld staan als ze al deze functies bedienen.

Geef dit "Scrambler Ducati police motorbike Bruder" beeldje aan een kind of een motorliefhebber en hij zal zeker in de smaak vallen. Of het nu is om mee te spelen of om te verzamelen, dit beeldje is een must-have voor alle fans van spellen en speelgoed.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 627317
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1