Beeldje - Gemeenteambtenaar Bruder

Beeldje - Gemeenteambtenaar Bruder
€ 16,41
Ontdek het must-have beeldje voor fans van games en speelgoed - Municipal Worker Bruder, gemaakt door het bekende merk.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Beeldje - Gemeenteambtenaar Bruder

Het "Gemeenteambtenaar" beeldje Bruder is een must-have voor fans van speelgoed en spelletjes. Dit realistische beeldje is gemaakt door het gerenommeerde merk Bruder en is perfect om de verbeelding en creativiteit van kinderen te stimuleren. Geïnspireerd door stadswerkers is het ideaal voor kleintjes die graag spelen met steden en banen.

Dit beeldje heeft veel realistische details, waardoor het een echt collector's item is. Kinderen kunnen de verschillende onderdelen van het uniform van de gemeentewerker, zijn veiligheidshelm, gele jas en rubberen laarzen ontdekken. Bovendien kan dit beeldje dankzij de scharnierende gewrichten verschillende posities aannemen voor nog meer meeslepende speelscenario's.

Kinderen kunnen veel plezier beleven aan het naspelen van alledaagse scènes met dit figuurtje. Het is ook perfect als aanvulling op Bruder's autres speelgoed, waaronder bouwvoertuigen en brandweerauto's. De speelmogelijkheden zijn eindeloos!

Dit beeldje is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is sterk en duurzaam, waardoor het een ideaal cadeau is voor kinderen van alle leeftijden. Ouders zullen gerustgesteld zijn dat hun kinderen met veilig en stevig speelgoed spelen.

Het "Gemeenteambtenaar" beeldje Bruder is ook een uitstekend hulpmiddel om het leren van kinderen te stimuleren. Door met dit beeldje te spelen, kunnen ze hun coördinatie en fijne motoriek ontwikkelen, maar ook hun begrip van de wereld om hen heen.

Geef je kind een uniek beeldje van hoge kwaliteit met "Gemeenteambtenaar Bruder". Ze zullen uren plezier hebben en spannende verhalen kunnen maken met dit realistische en boeiende beeldje. Voeg het nu toe aan de collectie speelgoed en spelletjes van je kind!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 621308
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1