Beeldje - tankstation en wasstraat Bruder

Beeldje - tankstation en wasstraat Bruder
€ 73,60
Ontdek de nieuwe Bruder figuur die je tankstation en wasstraat tot leven brengt voor urenlang spannend speelplezier.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Beeldje - tankstation en wasstraat Bruder

Ontdek deze ongelooflijke figurine van Bruder, ideaal voor alle fans van games en speelgoed! Met zijn tankstation en wasstraat kun je met dit figuurtje spannende, realistische scènes naspelen. Dit actiefiguurtje is gemaakt door het gerenommeerde merk Bruder en staat garant voor uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid.

Het tankstation heeft alles wat je nodig hebt om te tanken: een pomp op essence, een tank, een kassa en zelfs een reclamebord om klanten aan te trekken. De wasstraat heeft een draaiende roller om auto's schoon te maken en een borstel om hardnekkig vuil te verwijderen. Je kind zal zich een echte monteur in de dop kunnen wanen dankzij de vele realistische details op dit beeldje.

Behalve leuk is dit beeldje ook leerzaam. Je kind kan zijn creativiteit en fantasie ontwikkelen door allerlei verhalen te verzinnen over dit tankstation en de wasstraat. Ze kunnen ook de verschillende stappen leren die komen kijken bij het verzorgen van een auto en begrijpen hoe een tankstation werkt.

Dit Bruder beeldje is ook ideaal voor verzamelaars. Met zijn gedetailleerde ontwerp en hoogwaardige afwerking is het een perfecte aanvulling op elke speelgoedcollectie. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is dit beeldje gemaakt om lang mee te gaan en alle denkbeeldige avonturen van je kind te weerstaan.

Geef je kind of iemand die je kent die van speelgoed en spelletjes houdt dit prachtige Bruder beeldje cadeau. Het is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardag is, Kerstmis of gewoon om iemand blij te maken. Twijfel dus niet langer en geef dit kwaliteitsfiguurtje nu cadeau voor uren gegarandeerd speelplezier. Voeg het vandaag nog toe aan je verzameling!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 621117
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1