Beeldje - autoservice Bruder

Beeldje - autoservice Bruder
€ 66,54
Ontdek het "Automotive Service" beeldje Bruder, een must-have voor fans van games en speelgoed, getekend door het beroemde merk Bruder.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Beeldje - autoservice Bruder

Het "Automotive Service" beeldje Bruder is een must-have voor fans van speelgoed en spelletjes. Dit beeldje is gemaakt door het beroemde merk Bruder en is een echt juweeltje voor verzamelaars en kinderen die graag spelen met miniatuurvoertuigen.

Dit beeldje is een echt eerbetoon aan de auto-industrie. Het is zorgvuldig gemaakt met realistische details die jong en oud zullen aanspreken. Elk klein element, van het reparatiegereedschap tot het voertuig zelf lui-même, is zorgvuldig gereproduceerd voor een authentieke speelervaring.

De Bruder autoservice zit ook boordevol praktische functies. Met zijn mobiele kraanarm en kantelbak kunnen kinderen veel plezier beleven aan het vervoeren en repareren van hun favoriete voertuigen. Bovendien kan deze figuur dankzij de rubberen wielen op verschillende soorten ondergrond worden gebruikt voor nog meer realisme.

Het is ook een geweldige manier om de verbeelding en creativiteit van kinderen aan te moedigen. Door met de Bruder autoservice te spelen, kunnen ze spannende verhalen en scenario's bedenken en zo hun vertelvaardigheid en gevoel voor avontuur ontwikkelen.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke criteria voor het merk Bruder en dat zie je terug in dit beeldje. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, is stevig en bestand tegen het meest intense spel. Bovendien voldoet het aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor ouders met een gerust hart naaresprit gaan.

Kortom, het "Automotive Service Bruder" beeldje is een kwaliteitsproduct waar fans van spellen en speelgoed veel plezier aan zullen beleven. Met zijn realistische details, praktische functies en stevigheid belooft het urenlang speelplezier en stimulerend spel. Geef dit beeldje aan je kind of voeg het toe aan je verzameling - je zult niet teleurgesteld zijn!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 621100
Kleur geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1