Beeldje - tuinman met grasmaaier en gereedschap Bruder

Beeldje - tuinman met grasmaaier en gereedschap Bruder
€ 14,51
Geef je kinderen spannend speelgoed met het tuinierfiguurtje Bruder, compleet met grasmaaier en gereedschap voor tuinspelletjes en speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Beeldje - tuinman met grasmaaier en gereedschap Bruder

Het tuinierfiguurtje met grasmaaier en uitrusting Bruder is onmisbaar speelgoed voor jonge tuinliefhebbers. Dit beeldje, van het bekende merk Bruder, is de perfecte aanvulling op de speelgoedcollectie van je kind.

Dit beeldje is ontworpen met ongelooflijk veel aandacht voor detail, waardoor het een perfecte replica is van een echte tuinman met zijn tuingereedschap. Met zijn grasmaaier en uitrusting Bruder kan je kind zich voorstellen dat hij zijn eigen tuin verzorgt.

Het beeldje is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert duurzaamheid en stevigheid om alle denkbeeldige avonturen van je kind te doorstaan. Bovendien is het met de hand geschilderd in heldere, realistische kleuren, waardoor het een opvallend stuk speelgoed is voor je kind.

Met dit beeldje kan je kind zijn verbeelding en creativiteit ontwikkelen door leuke, realistische tuinscènes te maken. Ze kunnen ook veel leren over de wereld van tuinieren door de gebaren en technieken van een echte tuinman na te doen.

Het tuinierfiguurtje met grasmaaier en gereedschap Bruder is ook een uitstekende manier om de hand-oogcoördinatie en behendigheid van je kind te stimuleren. Door de verschillende tuingereedschappen te hanteren, kunnen ze hun fijne motoriek verbeteren terwijl ze plezier hebben.

Dit speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is een uitstekend cadeau voor verjaardagen, vakanties of gewoon om je kind iets te geven om naar uit te kijken. Geef ze dit beeldje Bruder en kijk hoe ze uren plezier hebben met hun nieuwe favoriete tuinman.

Kortom, het tuinmanfiguurtje met grasmaaier en uitrusting Bruder is kwalitatief, leuk en leerzaam speelgoed voor jonge kinderen. Geef je kind de kans om de wereld van tuinieren te ontdekken met dit must-have speelgoed van Bruder. Bestel het nu en laat je kind plezier hebben terwijl het leert!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 621032
Kleur groene
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1