Beeldje - monteur met werkplaatsuitrusting Bruder

Beeldje - monteur met werkplaatsuitrusting Bruder
€ 20,16
Breng actie en creativiteit in je speelgoed en games met de Mechanic-figuur Bruder en zijn hoogwaardige werkplaatsuitrusting.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Beeldje - monteur met werkplaatsuitrusting Bruder

De Mechanic figurine met werkplaatsuitrusting van Bruder is een must-have voor fans van speelgoed en games. Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit beeldje een echte traktatie voor ogen en handen. Geïnspireerd door de wereld van mechanica biedt dit speelgoed een realistische en stimulerende speelervaring.

Het figuurtje wordt compleet geleverd met werkplaatsuitrusting, waaronder een gereedschapskist, krik, oliekan en nog veel meer. Je kind zal veel spannende verhalen kunnen verzinnen met deze accessoires om hun miniatuurvoertuigen of autres speelgoed te repareren en te onderhouden.

Behalve leuk is dit figuurtje ook leerzaam. Je kind kan de fijne motoriek en creativiteit ontwikkelen door de verschillende gereedschappen in de werkplaats te manipuleren. Bovendien kunnen ze dankzij het realisme ook leren over de verschillende stadia die komen kijken bij het repareren van een voertuig.

Bovendien is dit Bruder beeldje compatible met het autres speelgoed van het merk, zodat je kind een echte fantasiewereld kan creëren door verschillende elementen te combineren. Dit beeldje is met zorg en aandacht voor de veiligheid van kinderen gemaakt en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Geef je kind kwaliteitsspeelgoed dat urenlang speelplezier en verbeelding biedt met het beeldje Mechanicus met werkplaatsuitrusting van Bruder. Een ideaal cadeau voor kleine fans van mechanica en rollenspel.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 621001
Kleur blauw/rood/zilver
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1