Kinderboek Sassi L'Egypte Ancienne [Grootte 27,5x23,5 cm]

Kinderboek Sassi L'Egypte Ancienne [Grootte 27,5x23,5 cm]

€ 20,07

€ 18,03

-10%
Ontdek l'Egypte ancienne met Sassi, het kinderboek dat plezier en leren combineert door middel van interactieve spelletjes en speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Kinderboek Sassi L'Egypte Ancienne

Ontdek l'Egypte ancienne met het kinderboek Sassi! Dit educatieve en onderhoudende boek is ontworpen voor jonge ontdekkingsreizigers en geschiedenisfanaten. Duik in de mysteries en wonderen van het oude Egypte door middel van gedetailleerde illustraties en fascinerende informatie.

Sassi is een merk dat bekend staat om zijn educatieve en stimulerende producten voor kinderen. Met dit boek kunnen kinderen l'Egypte ancienne op een leuke manier ontdekken en tegelijkertijd hun kennis verrijken. Ze kunnen majestueuze tempels en mysterieuze piramides ontdekken en zelfs leren schrijven in hiërogliefen!

Dit boek maakt deel uit van de spellen- en speelgoedcollectie Sassi, die aanzet tot leuk, interactief leren. Kinderen kunnen zich verdiepen in de geschiedenis van l'Egypte ancienne terwijl ze hun creativiteit en nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Bovendien is het Sassi kinderboek gemaakt van kwaliteitsmaterialen voor maximale duurzaamheid. De dikke, duurzame pagina's zijn perfect voor nieuwsgierige kleine handjes. Dit boek is ook een geweldige manier om tijd door te brengen als gezin en samen te leren over een fascinerende periode in de geschiedenis.

Laat je kinderen kennismaken met l'Egypte ancienne met het Sassi boek! Het is het perfecte cadeau voor jonge ontdekkingsreizigers en geschiedenisfanaten. Bestel nu en laat je kinderen deze fascinerende beschaving ontdekken.

Extra informatie

Merk Sassi
Fabrikant SKU 606053
Kleur beige/blauw
Kleur Beige
Maat 27,5x23,5 cm - Standaard Franse maten
Age Mini 6 ans
Hoeveelheid per product 1