Vrouw met blauwe jeans Bruder

Vrouw met blauwe jeans Bruder
€ 11,59
Ontdek de Bruder vrouwfiguur, een realistisch en verleidelijk stuk speelgoed dat zowel kinderen als volwassenen zal plezieren in de wereld van spellen en speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Vrouw met blauwe jeans Bruder

De vrouw met blauwe jeansfiguur Bruder is speelgoed dat jong en oud zal aanspreken! Zijn schoonheid en realistische details maken het een uniek stuk voor fans van spellen en speelgoed. Ontworpen door het beroemde merk Bruder, is dit beeldje de perfecte belichaming van de moderne, dynamische vrouw.

Met haar trendy blauwe jeans en bijpassende accessoires is dit beeldje klaar voor veel avonturen. Of ze nu gaat winkelen, door de stad slentert of haar favoriete sport beoefent, deze Bruder vrouw loopt altijd voorop in de modewereld.

Dit beeldje is ook perfect om de verbeelding van kinderen te stimuleren en ze spannende verhalen te laten verzinnen. Dankzij haar beweegbare bewegingen kan ze verschillende houdingen aannemen en zich aanpassen aan elke situatie. De details van haar gezicht, haar en kleding zijn zorgvuldig gemaakt en lijken sprekend op die van een echte etalagepop.

Dit beeldje is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is robuust en duurzaam genoeg om kinderen te begeleiden in hun wildste spelletjes. Het is ook perfect voor verzamelaars die hun collectie speelgoed willen uitbreiden Bruder.

Geef deze vrouw met blauwe jeansfiguur Bruder aan je kind of aan een vriend die van spelletjes en speelgoed houdt. Het zal een origineel en zeer gewaardeerd cadeau zijn dat voor uren speelplezier zal zorgen. Wacht niet langer om dit prachtige beeldje aan je verzameling toe te voegen!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 604080
Kleur beige/blauw
Kleur Beige
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1