Beeldje - man met spijkerbroek Bruder

Beeldje - man met spijkerbroek Bruder
€ 11,59
Bekijk onze Man met spijkerbroek-figuur Bruder, een must-have voor fans van games en speelgoed. Moderne, gedetailleerde styling voor totale onderdompeling!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Beeldje - man met spijkerbroek Bruder

Het spijkerbroekfiguurtje Bruder is een must-have voor fans van games en speelgoed. Met zijn moderne, gedetailleerde stijl voegt hij een vleugje realisme toe aan je collectie. Dit beeldje is gemaakt door het beroemde merk Bruder en staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Het figuurtje draagt een iconische spijkerbroek en minutieuze details zoals een riem en realistische zakken. Met zijn dynamische houding en gelede armen kun je een breed scala aan speel- en avonturenscènes naspelen.

Dit figuurtje is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar, stimuleert hun verbeelding en moedigt creatief spel aan. Het kan ook een verzamelobject zijn voor liefhebbers van spellen en speelgoed.

Met zijn afmetingen van slechts 10 cm is de Man met spijkerbroek-figuur Bruder gemakkelijk mee te nemen en kan hij overal mee naartoe worden genomen voor urenlang speelplezier. Het is ook compatible met autres speelgoed van Bruder en biedt veel speelmogelijkheden.

Dit beeldje is gemaakt van hoogwaardige materialen en is niet alleen aantrekkelijk maar ook duurzaam. Het belooft uren speelplezier zonder beschadigd te raken. Een perfect cadeau voor kinderen en fans van spellen en speelgoed, de Man met spijkerbroek-figuur Bruder is een must-have om aan je collectie toe te voegen.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 600075
Kleur bruin/oranje
Kleur Bruin
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1