Kindertrainers Reima Sujaus

Kindertrainers Reima Sujaus

Beginnend op: € 40,28

€ 29,74

-26%
Geef je kind stijl en comfort met Reima Sujaus gympen, ontworpen door het beroemde merk Reima voor junioren.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kindertrainers Reima Sujaus

Reima Sujaus kinderschoenen zijn de ideale schoenen om jongeren te vergezellen op hun dagelijkse avonturen tous. Met hun moderne design en optimale comfort zijn deze sportschoenen een uitstekende keuze voor opgroeiende kinderen.

Het merk Reima staat bekend om zijn kwaliteitsproducten, speciaal ontworpen voor kinderen. De Sujaus sportschoenen zijn daarop geen uitzondering en bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor de allerkleinsten.

Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor junioren, met speciale aandacht voor hun comfort en veiligheid. De rubberen zool biedt optimale grip, terwijl het ademende bovenwerk van stof de voeten koel en droog houdt, zelfs op de drukste dagen.

De Reima Sujaus gympen zijn ook gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de praktische klittenbandsluiting. Bovendien hebben ze een uitneembare binnenzool, waardoor ze perfect zijn voor kinderen met groeiende voeten.

Of het nu gaat om een dagje naar school, een gezinsuitstapje of een sportieve activiteit, Reima Sujaus kinderschoenen zijn de perfecte keuze voor actieve kinderen. Wacht dus niet langer en geef je kind het comfort en de kwaliteit van het merk Reima met deze trendy, praktische sportschoenen.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 569464-6980
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1