Kinderlaarzen Reima Sophis

Kinderlaarzen Reima Sophis

Beginnend op: € 80,62

€ 57,43

-29%
Reima Sophis kinderlaarzen voor junioren, ontworpen door Reima om kleine voetjes te beschermen en te stylen!

Niet op voorraad

Beschrijving

Kinderlaarzen Reima Sophis

Reima Sophis kinderlaarzen zijn het perfecte winterschoeisel voor jongeren. Deze laarzen van het bekende merk Reima zijn ontworpen om de voeten van je kind comfort, warmte en bescherming te bieden. Het stijlvolle, moderne ontwerp maakt ze een ideale keuze voor junioren.

Deze laarzen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel waterdicht als ademend, zodat ze de voeten van je kind droog en warm houden op koude dagen. De stevige zool biedt goede grip op alle ondergronden en biedt extra veiligheid bij buitenactiviteiten.

De Reima Sophis laarzen hebben ook een innovatief klittenbandsysteem, zodat je kind ze gemakkelijk aan en uit kan trekken, zelfs met handschoenen aan. Bovendien zorgt de ergonomische vorm voor een goede pasvorm en optimaal comfort voor groeiende voeten.

Deze laarzen zijn perfect voor alle winterse activiteiten, of je nu in de sneeuw speelt, sleeën of gewoon een wandeling met het gezin maakt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor elk kind en in verschillende kleuren voor tous.

Geef je kind de ultieme winterlaars met Reima Sophis kinderlaarzen. Met hun ongeëvenaarde kwaliteit, comfort en stijl zijn deze laarzen een must-have voor de koude dagen die voor de deur staan. Laat je kind niet op avontuur gaan zonder Reima Sophis laarzen, voor gelukkige, goed beschermde voeten de hele winter lang.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 569439-1150
Kleur metallic taupe
Kleur Beige
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1