Babytrainers Reima Evaste

Babytrainers Reima Evaste

Beginnend op: € 50,37

€ 36,49

-28%
Kindersportschoenen Reima Evaste voor actieve jongeren, comfortabel en stijlvol om je kind op elk avontuur te vergezellen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Babytrainers Reima Evaste

Reima Evaste kinderschoenen zijn de perfecte keuze voor jonge atleten in de dop. Met hun moderne design en uitzonderlijke comfort zijn ze ontworpen om kinderen te vergezellen op al hun avonturen. Deze schoenen zijn gemaakt door het beroemde merk Reima en zijn perfect afgestemd op de behoeften van junioren.

De Reima Evaste kinderschoenen bieden optimale ondersteuning dankzij de rubberen antislipzool en het ademende bovenwerk van textiel. Kinderen kunnen dus veilig rennen, springen en klimmen. Bovendien zijn deze sportschoenen licht en flexibel, zodat groeiende voeten veel bewegingsvrijheid hebben.

Reima Evaste kinderschoenen zijn niet alleen praktisch, maar ook erg stijlvol. Het kleurrijke, dynamische ontwerp zal kinderen zeker bevallen. Bovendien staat het merk Reima bekend om zijn kwaliteit en expertise op het gebied van kinderschoenen, waardoor je verzekerd bent van een duurzaam, slijtvast product.

Of het nu voor een dagje naar school, een gezinsuitstapje of een sportieve activiteit is, de Reima Evaste kinderschoenen passen in elke situatie. Gemakkelijk aan te trekken en te verstellen dankzij de elastische veters zijn ze ideaal voor kinderen die graag onafhankelijk zijn.

Zoek niet verder: Reima Evaste kinderschoenen zijn de ideale keuze om comfort, veiligheid en stijl voor je kinderen te combineren. Wacht niet langer om ze deze kwaliteitsschoenen te geven die ze op al hun avonturen zullen vergezellen.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 569428-7330
Kleur aquatisch
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1