Baby laarzen Reima Nefar

Baby laarzen Reima Nefar

Beginnend op: € 50,37

€ 37,40

-26%
Rust je kind uit voor avontuur met Reima Nefar laarzen. Ze zijn comfortabel en duurzaam en vergezellen je junior op al zijn ontdekkingsreizen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Baby laarzen Reima Nefar

Reima Nefar kinderlaarzen zijn speciaal ontworpen om de voeten van je kind warm en droog te houden op koele, regenachtige dagen. Het merk Reima, dat gespecialiseerd is in kinderkleding en accessoires, heeft deze laarzen voor junioren gemaakt zodat ze optimaal kunnen genieten van hun buitenactiviteiten, ongeacht de weersomstandigheden.

Deze laarzen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel slijtvast als comfortabel. Het rubberen bovenwerk biedt waterdichte bescherming tegen de elementen, terwijl de voering van synthetische wol de voeten warm en droog houdt. De rubberen buitenzool biedt optimale grip voor extra stabiliteit en veiligheid, zelfs op gladde oppervlakken.

Het moderne, kleurrijke ontwerp zal kinderen aanspreken, terwijl de vetersluiting zorgt voor een perfecte pasvorm voor optimale ondersteuning van de voet. De Reima Nefar laarzen hebben ook een praktisch lipje aan de achterkant voor gemakkelijk aan- en uittrekken.

Of je nu in plassen springt, in de sneeuw speelt of gewoon naar school gaat, Reima Nefar kinderlaarzen zijn de ideale keuze om de voeten van je kind warm en droog te houden en tegelijkertijd ongeëvenaard comfort en bescherming te bieden. Deze laarzen zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor junioren en zijn een must-have voor alle buitenactiviteiten. Vertrouw op het merk Reima om je kind te voorzien van kwaliteitskleding en -accessoires die zijn afgestemd op hun actieve levensstijl. Bestel nu Reima Nefar kinderlaarzen en laat je kind de wereld verkennen zonder zich zorgen te maken over het weer.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 569324-4650
Kleur framboos roze
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1