Baby trainingspak Mercedes AMG

Baby trainingspak Mercedes AMG

Beginnend op: € 55,46

€ 41,52

-25%
Ontdek het Mercedes AMG baby trainingspak van Puma, de ideale keuze voor de jongste motorsportfans!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 41,52

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby trainingspak Mercedes AMG

Het Mercedes AMG baby trainingspak van Puma is de perfecte outfit voor kleine racefans! Deze outfit is ontworpen voor baby's en is zowel comfortabel als trendy. Met het iconische Mercedes AMG logo geborduurd op het sweatshirt en de broek, zal je baby al op jonge leeftijd klaar zijn om deel uit te maken van het raceteam.

Dit trainingspak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zacht voor de tere babyhuid. Het sweatshirt heeft een capuchon om baby's hoofd te beschermen en een ritssluiting om het aankleden te vergemakkelijken. De broek heeft een elastische tailleband voor een comfortabele pasvorm en geribde enkels voor een sportieve look.

Of het nu is voor een ontspannen dagje thuis of om papa en mama te vergezellen bij hun sportieve activiteiten, dit trainingspak zal de perfecte keuze zijn. Het houdt baby warm en comfortabel, terwijl het hem een stijlvolle, casual look geeft.

Het Mercedes AMG trainingspak is perfect voor baby's van alle leeftijden. Er zijn maten beschikbaar van 3 maanden tot 24 maanden, dus je vindt altijd de perfecte maat voor je kleintje. Het is ook een ideaal cadeau voor jonge ouders die van sport en autosport houden.

Als Puma product kun je zeker zijn van de kwaliteit en duurzaamheid. Puma is een merk dat bekend staat om zijn high-performance sportkleding, en dit trainingspak is daarop geen uitzondering. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage en om de tand des tijds te doorstaan.

Wacht niet langer om je baby te kleden in de kleuren van Mercedes AMG met dit trainingspak van Puma. Geef ze comfort, stijl en een link met de wereld van de autosport vanaf jonge leeftijd. Bestel nu en maak van je baby een volwaardig lid van het Mercedes AMG team!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 538496-01
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Team Mercedes AMG