Snapback pet voor kinderen Reima Lippis

Snapback pet voor kinderen Reima Lippis

Beginnend op: € 20,15

€ 15,48

-23%
Bescherm het hoofd van je junior in stijl met de kinderpet Reima Lippis, van het bekende merk Reima. Kwaliteit en comfort voor kleine avonturiers!

Niet op voorraad

Beschrijving

Snapback pet voor kinderen Reima Lippis

De Reima Lippis kinderpet is het perfecte accessoire voor je opgroeiende kind. Deze pet is gemaakt door Reima, een merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve kinderkleding en accessoires, en is speciaal ontworpen voor junioren.

Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen voor comfort en duurzaamheid. Hij is ook erg licht, waardoor hij zelfs op de warmste dagen comfortabel te dragen is. De pet kan versteld worden dankzij het bandje voor een perfecte pasvorm op het hoofd van je kind.

Met zijn moderne, elegante ontwerp zal de Reima Lippis pet zeker in de smaak vallen bij je kind. De tijdloze look is perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dagje naar school, een picknick of een korte wandeling met het gezin is. Het voegt een vleugje stijl toe aan elke outfit.

Deze pet is niet alleen mooi, maar biedt ook bescherming tegen de zon. Met het vizier beschermt hij het gezicht van je kind tegen UV-stralen, zodat ze veilig buiten plezier kunnen hebben.

De Reima Lippis kinderpet is gemakkelijk te onderhouden en is ook erg praktisch. Hij kan in de wasmachine worden gewassen en droogt snel, waardoor hij ideaal is voor actieve kinderen.

Geef je kind een pet die zowel functioneel als stijlvol is met de Reima Lippis kinderpet. Een ideale keuze voor junioren die tegelijkertijd modieus en goed beschermd willen zijn. Bestel hem nu en geef je kind het ultieme zomeraccessoire.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 538113-9990
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior