Snapback pet voor kinderen Reima Hytty

Snapback pet voor kinderen Reima Hytty

Beginnend op: € 25,16

€ 19,75

-21%
Ontdek de snapback pet Reima Hytty voor kinderen, de ideale keuze voor jonge mode- en comfortliefhebbers.

Niet op voorraad

Beschrijving

Snapback pet voor kinderen Reima Hytty

De Reima Hytty snapbackpet voor kinderen is een onmisbaar accessoire voor actieve, modieuze kinderen. Het merk Reima, dat gespecialiseerd is in hoogwaardige kinderkleding, heeft deze pet ontworpen voor junioren van alle leeftijden tous. Met zijn moderne ontwerp en felle kleuren is elle de perfecte aanvulling op elke sportieve of casual outfit.

De pet is gemaakt van hoogwaardige materialen en is lichtgewicht, comfortabel en slijtvast. Elle is ideaal voor buitenactiviteiten, of je nu in het park speelt, fietst of een gezinsuitstapje maakt. Dankzij de snapback-pasvorm past de pet zich aan het hoofd van het kind aan, zodat hij zelfs tijdens de spannendste spelletjes perfect past.

De Reima Hytty kinderpet met snapback is ook erg praktisch. Elle heeft een vizier om de ogen te beschermen tegen zonnestralen en kan eenvoudig worden opgevouwen en opgeborgen in een rugzak of zak. Bovendien is elle gemakkelijk te onderhouden en kan hij in de wasmachine worden gewassen zonder zijn vorm of kleur te verliezen.

Deze pet is niet alleen praktisch en comfortabel, maar ook erg modieus. Het Reima logo is op de voorkant geborduurd en voegt een vleugje stijl toe aan het geheel. Kinderen zullen hem met trots dragen en opvallen met deze unieke pet.

Kortom, de Reima Hytty snapback cap voor kinderen is de perfecte keuze voor ouders die hun kind een praktisch, comfortabel en modieus accessoire willen geven. Met zijn superieure kwaliteit en moderne ontwerp zal elle een must-have zijn in de garderobe van elk tous kind. Bestel nu zodat je kind zowel in de zomer als in de winter van deze pet kan genieten!

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 538087-3330
Kleur koraalroze
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1