Meisjesjurk Reima Voikukka

Meisjesjurk Reima Voikukka

Beginnend op: € 70,61

€ 49,85

-29%
Neem de look trend over met de Reima Voikukka jurk voor meisjes. Elegant, delicaat en ontworpen door het vertrouwde merk Reima voor jonge fashionista's.

Niet op voorraad

Beschrijving

Meisjesjurk Reima Voikukka

De meisjesjurk Reima Voikukka is een must-have voor jonge meisjes op het scherpst van de snede. Met zijn elegante ontwerp en delicate details zal deze jurk alle jonge, levendige meisjes zeker bekoren. Ontworpen door het gerenommeerde merk Reima, dat gespecialiseerd is in stevige, duurzame kinderkleding, garandeert deze jurk niet alleen een trendy look maar ook een onberispelijke kwaliteit.

De meisjesjurk Reima Voikukka is ontworpen voor junior meisjes, ideaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de dagelijkse activiteiten van jonge meisjes. De zachte, comfortabele stof vormt zich perfect naar het lichaam van je kind voor een aangename port de hele dag door.

Het ontwerp van deze jurk met benadrukt de vrouwelijke stijl, met pastelkleuren en een delicaat bloemmotief. De ronde hals en korte mouwen voegen een vleugje vrouwelijkheid en frisheid toe, terwijl de geplooide zoom een vleugje lichtheid en charme aan de jurk toevoegt. Of het nu voor een dagje naar school is, een avondje uit met het gezin of een uitstapje met vrienden, je kind zal altijd elegant en comfortabel zijn in deze jurk Reima.

De meisjesjurk Reima Voikukka is niet alleen mooi en comfortabel, maar ook praktisch. Hij is gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de onzichtbare ritssluiting aan de zijkant en kan in de wasmachine worden gewassen voor eenvoudig onderhoud. Deze jurk is een slimme keuze voor de dagen dat je kind zich mooi wil voelen en vrij wil kunnen bewegen.

Geef je kind een meisjesjurk van Reima Voikukka en ze zal zich speciaal en modieus voelen. De superieure kwaliteit en het tijdloze ontwerp maken het een must-have voor de garderobe van elk jong meisje. Dus wacht niet langer, geef haar vandaag nog deze jurk en het zal zeker haar favoriet worden.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 535058-2090
Kleur lichte banaan
Kleur Geel
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior