Waterdichte meisjesjas Reima Jolanki

Waterdichte meisjesjas Reima Jolanki

Beginnend op: € 282,28

€ 190,26

-33%
Bescherm je dochter tegen de elementen met de waterdichte jas Reima Jolanki. Zeer functioneel en stijlvol, elle is klaar voor elk buitenavontuur.

Niet op voorraad

Beschrijving

Waterdichte meisjesjas Reima Jolanki

De waterdichte jas voor meisjes Reima Jolanki is een must-have voor alle actieve, avontuurlijke meisjes. Deze jas is gemaakt door Reima, specialisten in kwaliteitskinderkleding, en is speciaal ontworpen voor opgroeiende meisjes.

Met zijn stijlvolle, moderne ontwerp is deze waterdichte jas niet alleen praktisch maar ook erg modieus. Elle is verkrijgbaar in een reeks heldere, levendige kleuren, perfect om een vleugje kleur toe te voegen aan elke outfit.

Deze jas is ontworpen om alle weersomstandigheden te weerstaan en is water- en winddicht. Elle beschermt je dochter tegen de elementen en laat haar met een gerust hart genieten van haar buitenactiviteiten. elle is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bovendien ademend, zodat je de hele dag kunt genieten van optimaal comfort.

De waterdichte jas voor meisjes Reima Jolanki is ideaal voor actieve, sportieve meisjes. Elle is uitgerust met een heleboel praktische functies, zoals zakken met ritssluiting om kleine schatten in op te bergen, een afneembare capuchon om aan elke situatie aan te passen en elastische manchetten voor een perfecte pasvorm.

Deze jas is ook ideaal voor schooldagen of gezinsuitstapjes. De slanke pasvorm en elegante stijl maken hem perfect voor alle gelegenheden. Elle is ook geschikt voor meisjes in de leeftijd van tous en biedt veel bewegingsvrijheid voor spel en plezier.

Kortom, de waterdichte meisjesjas Reima Jolanki is de perfecte keuze voor jonge meisjes die op zoek zijn naar avontuur en comfort. Elle combineert stijl, functionaliteit en kwaliteit voor de perfecte outfit in alle omstandigheden. Aarzel niet om je dochter deze jas te geven, die snel een must-have zal worden voor al haar buitenactiviteiten.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 531566-2520
Kleur gembergeel
Kleur Geel
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1