Waterdichte meisjesjas Reima Pokka

Waterdichte meisjesjas Reima Pokka

Beginnend op: € 151,20

€ 103,35

-32%
Ontdek de waterdichte jas voor meisjes Reima Pokka, ideaal voor junioren. Blijf droog en stijlvol met Reima.

Niet op voorraad

Beschrijving

Waterdichte meisjesjas Reima Pokka

De Reima Pokka waterdichte jas voor meisjes is het ideale accessoire voor actieve en avontuurlijke jonge meisjes. Ontworpen door het wereldberoemde merk Reima, combineert deze jas functionaliteit en stijl om te voldoen aan de behoeften van jonge meisjes onderweg.

Dit waterdichte jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt volledige bescherming tegen de elementen, waaronder regen en wind. De buitenstof is waterdicht en slijtvast, terwijl de fleece voering aan de binnenkant warmte en comfort biedt. Je dochter kan dus genieten van haar buitenactiviteiten zonder zich zorgen te maken over het weer.

De jas Reima Pokka is niet alleen praktisch, maar ook bijzonder stijlvol. Het vrouwelijke, moderne ontwerp zal je kleine fashionista in de dop zeker aanspreken. Deze jas is verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren en is perfect voor tous bij elke stijl of gelegenheid.

Bovendien is deze jas speciaal ontworpen voor meisjes in de groei. Met zijn slanke pasvorm en elastische tailleband biedt elle optimale bewegingsvrijheid terwijl hij goed op zijn plaats blijft zitten. Je dochter kan dus met gemak rennen, springen en spelen.

Of je dochter nu sport, de natuur verkent of gewoon door de stad wandelt, de jas Reima Pokka zal haar beste bondgenoot zijn. Elle kan het hele jaar door worden gedragen, als regenjack of als extra laag voor koudere dagen.

Al met al is de Reima Pokka waterdichte jas voor meisjes een verstandige keuze voor ouders die waarde hechten aan kwaliteit en comfort voor hun kinderen. Met deze jas is je dochter klaar voor elk avontuur elle, terwijl ze droog en warm blijft. Dus ga je gang, geef je kleine prinses deze jas van Reima en elle zal klaar zijn om de wereld te veroveren!

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 531560-7710
Kleur diepe oceaan
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1