Kinderparka Reima Tampere

Kinderparka Reima Tampere

Beginnend op: € 90,76

€ 63,21

-30%
Ontdek de kinderparka Reima Tampere, ideaal om je junior warm en droog te houden tijdens hun winterse avonturen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kinderparka Reima Tampere

De Reima Tampere kinderparka is de perfecte winterjas om je kind warm en droog te houden op koude dagen. Deze parka van Reima is speciaal ontworpen voor junioren en biedt comfort en bescherming die passen bij de leeftijd. Met zijn moderne snit en praktische kenmerken is de Reima Tampere een ideale keuze voor actieve kinderen.

Deze parka is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een water- en winddichte buitenkant, zodat je kind droog blijft, zelfs als het in de sneeuw of regen speelt. De afneembare capuchon biedt extra bescherming tegen de elementen, terwijl de verstelbare manchetten en elastische tailleband zorgen voor een comfortabele pasvorm op maat.

De parka Reima Tampere heeft ook warme synthetische donsvulling, die zorgt voor effectieve isolatie tegen de winterse kou. Hij heeft ook veel praktische zakken om kleine benodigdheden bij de hand te houden.

Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige afwerking is de Reima Tampere kinderparka de perfecte metgezel voor spelen in de sneeuw, naar school gaan of gewoon rondhangen met het gezin. Geef je kind superieure bescherming tegen de elementen met de Reima Tampere, de ideale keuze voor ontluikende jonge ontdekkingsreizigers.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 531502-8920
Kleur grijsgroen
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior