Waterdichte meisjesjas Reima Lunta

Waterdichte meisjesjas Reima Lunta

Beginnend op: € 141,12

€ 94,08

-33%
Blijf droog met de waterdichte jas voor meisjes Reima Lunta, een kwaliteitscreatie voor de actieve jonge vrouwen van morgen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Waterdichte meisjesjas Reima Lunta

De waterdichte jas voor meisjes Reima Lunta is de perfecte keuze voor actieve, avontuurlijke meisjes. Deze jas is ontworpen door het beroemde merk Reima en combineert stijl, comfort en functionaliteit perfect. elle is speciaal ontworpen voor meisjes in opleiding en biedt optimale bescherming tegen de elementen terwijl het lichtgewicht en gemakkelijk te dragen is.

Dit waterdichte jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel slijtvast als duurzaam. Elle is uitgerust met een waterdicht membraan dat het jack volledig waterdicht maakt, maar toch ademend voor optimaal comfort tijdens fysieke activiteiten. Verzegelde naden en een waterdichte ritssluiting zorgen voor totale bescherming tegen regen en sneeuw.

Het elegante ontwerp van deze jas zal niet onopgemerkt blijven. elle is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan eenvoudig worden aangepast aan tous stijlen en gelegenheden. De afneembare, verstelbare capuchon en elastische manchetten zorgen voor een perfecte pasvorm en houden water buiten.

Deze waterdichte jas heeft ook veel praktische zakken om al je essentials in op te bergen als je onderweg bent. Bovendien is elle makkelijk te onderhouden en kan het in de wasmachine, waardoor het een praktische keuze is voor zowel ouders als kinderen.

Of het nu is voor buitenactiviteiten, reizen of gewoon voor alledaagse bescherming tegen de elementen, de waterdichte jas voor meisjes Reima Lunta heeft voor elk wat wils. Wacht dus niet langer en trakteer je dochter op een kwaliteitsjack dat haar het hele jaar door droog en warm houdt. Bestel de waterdichte jas van Reima Lunta nu en laat je dochter met een gerust hart van haar avonturen genieten.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 531416-9370
Kleur zacht grijs
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1