Baby mutsje Reima Rauha [Grootte 48/50 cm]

Baby mutsje Reima Rauha [Grootte 48/50 cm]

€ 30,21

€ 22,32

-26%
Houd je baby warm in stijl met de Reima Rauha muts, onmisbaar om je kleintje te beschermen op koude dagen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Baby mutsje Reima Rauha

Er is niets belangrijker dan je kind warm en goed beschermd te houden op koude dagen. Met de Reima Rauha babymuts van Reima weet je zeker dat je kleintje het comfortabel heeft en beschermd is tegen de elementen.

Deze muts is gemaakt van hoogwaardige materialen en is speciaal ontworpen om het hoofd van je baby warm en comfortabel te houden. Dankzij de perfecte pasvorm bedekt hij perfect de oren en het voorhoofd van je baby voor maximale bescherming tegen de kou.

De Reima Rauha babymuts is ook licht en ademend, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik. Hij is ontworpen met baby's in gedachten en zorgt voor optimaal comfort voor hun tere huid. Bovendien voegt het kleurrijke, leuke patroon een vleugje stijl toe aan de outfit van je baby.

Deze muts is bijzonder geschikt voor baby's en is verkrijgbaar in één maat. De elastische pasvorm past zich aan het hoofdje van je baby aan voor een comfortabele pasvorm. Bovendien is hij gemakkelijk op te zetten en af te doen, waardoor het een praktische keuze is voor ouders die haast hebben.

Laat de kou de avonturen van je baby niet bederven. Met de Reima Rauha babymuts kun je er zeker van zijn dat je kleintje onder alle omstandigheden warm en comfortabel blijft. Wacht niet langer en bied je baby de allerbeste kwaliteit en comfort met de babymuts Reima Rauha. Je baby zal je dankbaar zijn op koude dagen!

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 528738-3040
Kleur poederroze
Kleur Roos
Maat 48/50 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby