Kinderbroeken Reima Dykker

Kinderbroeken Reima Dykker

Beginnend op: € 40,28

€ 29,74

-26%
Kinderbroek Reima Dykker: comfortabel, slijtvast en perfect voor de buitenavonturen van je junior.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kinderbroeken Reima Dykker

De Reima Dykker kinderbroek is de perfecte keuze voor beginnende jonge avonturiers. Ontworpen door het wereldberoemde merk Reima, is deze broek speciaal gemaakt voor kinderen om ze warm en droog te houden tijdens hun buitenactiviteiten.

De Reima Dykker broek heeft een water- en windbestendige buitenstof en lichtgewicht isolatie om kinderen warm te houden zonder ze te belasten. De broek heeft ook een zachte fleece voering voor extra comfort. De knieën en achterkant zijn verstevigd voor extra duurzaamheid, waardoor ze ideaal zijn voor allerlei buitenavonturen.

Deze broek is speciaal ontworpen voor junioren en biedt een comfortabele pasvorm en bewegingsvrijheid voor kleine ontdekkingsreizigers. Verstelbare bretels zorgen voor een stevige pasvorm, terwijl sneeuwvangers aan de binnenkant sneeuw en water uit de laarzen houden.

De Reima Dykker broek zit ook boordevol praktische functies, zoals zakken met rits om kleine benodigdheden in op te bergen en reflecterende ritsen voor betere zichtbaarheid in het donker. Bovendien is de broek gemakkelijk te onderhouden en kan hij in de wasmachine worden gewassen voor praktisch dagelijks gebruik.

Of het nu gaat om een dagje skiën met het gezin of een wandeling op sneeuwschoenen in de natuur, de Reima Dykker kinderbroek is de perfecte metgezel om je kleintjes warm en droog te houden. Voeg hem nu toe aan de garderobe van je kind en laat hem in alle vrijheid en comfort op ontdekkingstocht gaan. Met Reima weet je zeker dat je kind goed uitgerust is voor alle buitenavonturen.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 522274-6980
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1