Waterdicht kinderjack Reima Kanto

Waterdicht kinderjack Reima Kanto

Beginnend op: € 100,78

€ 69,89

-31%
Bescherm je kinderen in stijl met de Reima Kanto waterdichte jas voor junioren, ontworpen door het vertrouwde merk Reima.

Niet op voorraad

Beschrijving

Waterdicht kinderjack Reima Kanto

De waterdichte jas voor kinderen Reima Kanto is de ideale keuze om je kind droog te houden in nat weer. Dit jack van het beroemde merk Reima combineert functionaliteit, comfort en stijl perfect voor jonge ontdekkingsreizigers in de dop.

Deze waterdichte jas is speciaal ontworpen voor kinderen en is perfect voor buitenactiviteiten zoals wandelen, kamperen of gezinsuitstapjes. De waterdichte en waterafstotende stof biedt effectieve bescherming tegen de elementen, terwijl de mesh voering goede ventilatie biedt om vocht te voorkomen.

Het Reima Kanto jack heeft ook praktische details zoals een afneembare capuchon en zakken met rits om kleine benodigdheden in op te bergen. Bovendien laat de losse, comfortabele pasvorm je kind vrij bewegen terwijl het beschermd blijft.

Deze waterdichte jas is verkrijgbaar in maat junior en past kinderen perfect. Elle is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een ideale keuze is voor drukke ouders.

Geef je kind optimale bescherming tegen de regen met de waterdichte jas Reima Kanto. Met zijn moderne ontwerp en kwaliteitsconstructie is deze jas een must-have voor alle buitenavonturen. Voeg hem nu toe aan de garderobe van je kind en wees voorbereid op alle weersomstandigheden!

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 521636-3531
Kleur azalea roze
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1