Waterdicht kinderjack Reima Vesi

Waterdicht kinderjack Reima Vesi

Beginnend op: € 40,28

€ 29,74

-26%
Bescherm je kind tegen de elementen met de waterdichte jas Reima Vesi. Ontworpen voor junioren door een vertrouwd merk.

Niet op voorraad

Beschrijving

Waterdicht kinderjack Reima Vesi

De waterdichte jas voor kinderen Reima Vesi is de ideale keuze om je kind droog en beschermd tegen de elementen te houden. Ontworpen door het gerenommeerde merk Reima, combineert deze jas stijl, comfort en functionaliteit voor jonge kinderen. Met zijn moderne ontwerp en levendige kleuren zal elle zeker in de smaak vallen bij je kind.

Deze jas is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat lang mee. Elle heeft een waterdicht membraan dat ervoor zorgt dat je kind droog blijft, zelfs bij nat weer. Bovendien is elle ademend, zodat je kind ook onderweg comfortabel en droog blijft.

De jas Reima Vesi is ook voorzien van praktische details voor gebruiksgemak. Waterdichte ritsen en zakken met rits zorgen voor extra veiligheid om de spullen van je kind droog te houden. Bovendien beschermt de verstelbare capuchon het hoofd van je kind tegen regen en wind.

Deze jas is speciaal ontworpen voor opgroeiende kinderen. Verstelbare manchetten met klittenband en een verstelbare zoom garanderen een perfecte pasvorm voor elk kind. Bovendien is elle uitgerust met reflectoren voor betere zichtbaarheid in het donker, waardoor het een ideale keuze is voor buitenactiviteiten.

Kortom, de Reima Vesi waterdichte kinderjas is een kwaliteitskeuze voor ouders die hun kinderen droog en comfortabel willen houden op regenachtige dagen. Met zijn bekende merknaam, duurzaamheid en praktische details is elle een perfecte aanvulling op de garderobe van je kind. Wacht niet langer en geef je kind de bescherming die het verdient met de Reima Vesi jas.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 521523-3049
Kleur poederroze
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1