Babytrainers Be Lenka Jolly

Babytrainers Be Lenka Jolly
Beginnend op: € 59,49
Ontdek Be Lenka Jolly blotevoetsschoenen voor baby's van Barebarics, voor kleine voetjes die groeien en vrij zijn om natuurlijk te bewegen.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 59,49
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Babytrainers Be Lenka Jolly

Laat die kleine voetjes groeien en bewegen zoals de natuur het bedoeld heeft met Be Lenka Jolly blotevoetsschoenen voor kinderen en houd ze stijlvol en comfortabel. Deze prachtige blotevoetsschoenen van hoogwaardig leer met een ergonomisch voetvormig ontwerp, brede teen, dunne, flexibele zool van 6 mm en druppelvrije voet zijn speciaal ontworpen voor de groeiende voeten van kinderen. Blotevoetsschoenen met de perfecte mix van look en functionaliteit die kinderen het liefst de hele dag dragen. Gestikte zool voor een schoen die langer meegaat.

Bovenwerk: Leer
Voering:
Stof
Zool: Be Lenka - KidsComfort (Rubber)
Binnenzool: uitneembaar (textiel)

Maximaal comfort voor de voeten van je kind door het gebruik van hoogwaardige materialen. Het leren bovenwerk is gemaakt van nubuck premium, wat ideaal is voor gemakkelijk onderhoud, en de stof aan de binnenkant zorgt voor aangename ventilatie.

De uniek ontworpen zool is extra flexibel in dwars- en lengterichting. Hij is 6 mm dik, wat zorgt voor maximaal contact met het oppervlak tijdens het lopen en waardoor de kindervoet elk oppervlak kan voelen, wat een positief effect heeft op de algehele ontwikkeling van de kindervoet. De zool heeft een fijn geperforeerd patroon en is bestand tegen normale kinderactiviteiten.

De schoenen zijn geschikt voor dagelijkse wandelingen, op de speelplaats of in het park, en eenmaal geïmpregneerd zijn ze bestand tegen vocht.

De teendoos is breed genoeg om voldoende ruimte te bieden voor de tenen. De tenen worden niet samengedrukt in de schoen, zodat ze natuurlijk kunnen functioneren tijdens het lopen, zonder vervormd te worden door de vorm van de teen. De zool is gestikt om ervoor te zorgen dat de schoen langer meegaat.

Be Lenka Jolly schoenen zijn geschikt voor normale voeten, bredere voeten en normale tot hogere tarsus. Dankzij de praktische klittenbandsluiting kunnen ze strak over de enkel worden getrokken, waardoor ze ook geschikt zijn voor kinderen met een smallere hiel. Ze zijn ook geschikt voor voeten met een dominante teen of voettype. De KidsComfort zool met uitsteeksels zorgt voor perfecte stabiliteit en stapcontrole tijdens alledaagse ritten.

Type schoen: urban schoenen

Schoenen zijn niet ontworpen om mee te sporten. Vooral bij fietsen, steppen enautres andere activiteiten die de zool zwaar belasten, kan deze mechanisch beschadigd raken.

Het patroon van de schoen kan beschadigd raken door meer schuren tijdens het gebruik. Bijvoorbeeld schoppen tegen een bal. Dit doet geen afbreuk aan de kwaliteit of de eigenschappen van de schoen. We raden aan de schoen schoon te maken met een vochtige doek.

De schoenen zijn niet geschikt voor zand- of wateractiviteiten vanwege het ademende vermogen van het materiaal in de schoenen.

Extra informatie

Merk Be Lenka
Fabrikant SKU 52116206-2
Kleur aquagroen
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby