Jumpsuit voor babyjongens Reima Sevetti

Jumpsuit voor babyjongens Reima Sevetti

Beginnend op: € 131,03

€ 89,92

-31%
Geef je kind langdurig comfort met het Reima Sevetti wetsuit, ontworpen door het vertrouwde merk Reima voor junioren.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 131,03

€ 89,92

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jumpsuit voor babyjongens Reima Sevetti

Het Reima Sevetti wetsuit van Reima is de ideale keuze om je kind warm en droog te houden op koude winterdagen. Dit pak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de elementen en de buitenactiviteiten van kinderen te weerstaan. Met zijn sportieve, moderne ontwerp zal elle zeker in de smaak vallen bij je kind.

Het pak is speciaal ontworpen voor junioren en biedt een comfortabele pasvorm en bewegingsvrijheid voor buitenspelen en activiteiten. De buitenstof is waterdicht en ademend, zodat je kind zelfs bij nat weer droog blijft. De zachte, warme fleecevoering zorgt voor optimaal comfort, terwijl de gesealde naden voorkomen dat er water binnendringt.

Het pak op Reima Sevetti zit boordevol praktische functies voor buiten. Elle heeft een afneembare capuchon voor extra bescherming tegen wind en regen, en elastische beenkappen om sneeuw buiten te houden. De manchetten en zomen zijn verstelbaar voor een perfecte pasvorm.

Het pak is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol met zijn moderne ontwerp en felle kleuren. Elle is verkrijgbaar in verschillende maten voor tous kinderen. Of het nu gaat om een skidag met het gezin of spelen in de sneeuw met vriendjes, het Reima Sevetti kinderpak is de perfecte keuze om je kind onder alle omstandigheden warm en droog te houden.

Het merk Reima staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid in kinderkleding. Met het Sevetti wetsuit weet je zeker dat je kind de hele winter goed beschermd en comfortabel zal zijn. Wacht dus niet langer en geef je kind het Reima Sevetti wetsuit voor een zorgeloze outdoorervaring vol plezier!

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 520229-9990
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1