Babytrainers Be Lenka Play

Babytrainers Be Lenka Play
Beginnend op: € 65,54
Geef je baby comfort en stijl met Barebarics Play gympen van Barebarics - eersteklas leren schoenen voor de lente en de herfst.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 65,54
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Babytrainers Be Lenka Play

Eersteklas leren schoenen voor de lente/herfst uit de Be Lenka Kids collectie. Schoenen van premier port waar je kind dol op zal zijn. Ze zijn ontworpen met een focus op functionaliteit en uniek designaccent. De ergonomische teen biedt veel ruimte, de zool is 6 mm flexibel zonder hakken. Het werk van Slowaakse ambachtslieden maakt dit model tot een goede metgezel voor je kinderen terwijl ze de wereld ontdekken. Gestikte zool voor een langere levensduur van de schoen.

Bovenwerk: leer
Zool: Be Lenka - KidsComfort (rubber)
Binnenzool: uitneembaar (textiel)

Het gebruik van kwaliteitsmaterialen zorgt voor maximaal comfort voor de voeten van je kind. Het leren bovenwerk van nubuck premium, dat ideaal is voor eenvoudig onderhoud, en de stof aan de binnenkant zorgen voor een aangenaam ademend vermogen.

De uniek ontworpen zool is zowel in de lengte- als in de dwarsrichting extra flexibel. Hij is 6 mm dik, voor maximaal contact met de ondergrond tijdens het lopen. Het zorgt er ook voor dat de kindervoet elk oppervlak kan voelen, wat een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van de kindervoet. De zool is fijn geperforeerd, waardoor hij bestand is tegen de dagelijkse activiteiten van het kind.

De schoenen zijn geschikt voor dagelijkse wandelingen, op de speelplaats of in het park. Eenmaal geïmpregneerd zijn ze vochtbestendig.

De teen is breed genoeg om de vingers voldoende ruimte te geven. De vingers aan de binnenkant worden niet samengedrukt, zodat ze op een natuurlijke manier kunnen werken tijdens het lopen, zonder vervormd te worden door de vorm van de teen. De KidsComfort binnenzool met uitsteeksels zorgt voor perfecte stabiliteit en stapcontrole tijdens het dagelijkse lopen. De zool is gestikt om ervoor te zorgen dat de schoen langer meegaat.

Be Lenka Play schoenen zijn geschikt voor zowel normale als brede voeten, en voor normale en hogere tarsi. Dankzij de praktische klittenbandsluiting kunnen ze strak om de enkel worden getrokken en passen ze goed, zelfs bij kinderen met een smallere hiel. Ze zijn zelfs geschikt voor een voet met een dominante grote teen of een slofvoet.

Type schoen: wandelschoenen

Schoenen zijn niet om in te sporten. Ze kunnen mechanisch beschadigd raken, vooral bij fietsen, klimmen of tijdensautres activiteiten waarbij veel druk op de zool wordt uitgeoefend.

De schoenen zijn niet geschikt voor zand- of wateractiviteiten vanwege het ademende materiaal aan de binnenkant van de schoenen.

Extra informatie

Merk Be Lenka
Fabrikant SKU 51516205-2
Kleur donkerroze
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby