Babypakje Reima Tuohi

Babypakje Reima Tuohi

Beginnend op: € 90,70

€ 63,21

-30%
Geef je baby de allerbeste mode met de Reima Tuohi jumpsuit, ontworpen door het beroemde Finse merk voor peuters!

Niet op voorraad

Beschrijving

Babypakje Reima Tuohi

Het Reima Tuohi baby wetsuit is een must-have voor de allerkleinsten! Ontworpen door het Finse merk Reima, is dit wetsuit speciaal aangepast voor baby's en biedt ongeëvenaard comfort en bescherming. elle is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om alle avonturen van je kleintje te doorstaan.

Dit pak is ideaal voor actieve baby's die graag de wereld om hen heen verkennen en ontdekken. Dankzij de comfortabele pasvorm en zachte voering biedt elle optimale bewegingsvrijheid terwijl het baby warm en droog houdt. elle is perfect geschikt voor buitenactiviteiten en is voorzien van waterdichte en ademende technologie die baby's huid laat ademen en hem beschermt tegen de elementen.

Het Reima Tuohi babypak is niet alleen functioneel, maar ziet er ook geweldig uit. Het moderne, kleurrijke ontwerp zal zowel ouders als kinderen zeker bevallen. Bovendien is elle gemakkelijk aan te trekken dankzij de centrale ritssluiting en verstelbare bandjes, waardoor het een praktische keuze is voor ouders die haast hebben.

Het pak is ook heel veelzijdig en kan bij veel gelegenheden worden gedragen, of het nu voor een familie-uitje is, een dagje naar de crèche of zelfs een uitstapje naar de bergen. Elle is verkrijgbaar in verschillende maten voor baby's van 6 maanden tot 2 jaar, waardoor het de perfecte keuze is om je baby te begeleiden terwijl hij of zij groeit.

Kortom, het Reima Tuohi babypakje is een must-have voor ouders die zich zorgen maken over het comfort en de bescherming van hun baby. Elle combineert functionaliteit, esthetiek en veelzijdigheid perfect, waardoorelle een kwaliteitskeuze is voor actieve baby's. Wacht niet langer om je kleintje het beste te geven met het Reima Tuohi babypakje!

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 510362-6983
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1