Babyset Reima Gotland

Babyset Reima Gotland

Beginnend op: € 141,12

€ 94,08

-33%
Geef je baby het beste met de Reima Gotland set, ontworpen voor comfort en stijl. Perfect voor peuters!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 141,12

€ 94,08

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Babyset Reima Gotland

De babyset Reima Gotland is de perfecte keuze voor je kleine bundle of joy! Ontworpen door het gerenommeerde merk Reima, is deze set speciaal gemaakt voor baby's. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt je baby optimaal comfort en bescherming tegen de elementen.

Deze set bestaat uit een jas en een broek, beide met Reima Weatherproof technologie. Dit betekent dat je baby warm en droog blijft, zelfs in de zwaarste omstandigheden. De jas heeft een afneembare capuchon voor extra bescherming tegen wind en regen. De broek heeft ook verstelbare bandjes voor een perfecte pasvorm.

Deze set is niet alleen functioneel, maar ziet er ook geweldig uit. Met het moderne ontwerp en de felle kleuren zal je baby overal in het middelpunt van de belangstelling staan. Bovendien staat het merk Reima bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail, dus je kunt er zeker van zijn dat deze set lang meegaat.

Of je nu van plan bent om een dagje naar buiten te gaan met je baby of gewoon een wandeling in het park wilt maken, de Reima Gotland babyset is de perfecte keuze. Het is ook geschikt voor buitenactiviteiten zoals skiën of sleeën, dankzij de weerstand tegen water en vuil.

Geef je baby het ultieme comfort en stijl met de Reima Gotland babyset. Zoek niet verder, deze set is alles wat je nodig hebt om je baby warm, droog en modieus te houden tijdens de wintermaanden. Vertrouw op Reima om voor je kleine bundel van vreugde te zorgen met deze set van hoge kwaliteit.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 510316-9990
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby