Babytrainers Be Lenka Perk

Babytrainers Be Lenka Perk
Beginnend op: € 59,49
Ontdek de Barebarics Perk babyschoenen van Barebarics, perfect voor kleine voetjes in de zomer dankzij de hoogwaardige, ademende stof.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 59,49
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Babytrainers Be Lenka Perk

De topklasse blotevoetsportschoenen in ademende stof uit de lente/zomercollectie van Be Lenka Kids zijn de ideale keuze voor warm weer of als slippers voor op school of de kleuterschool. Be Lenka Perk heeft een flexibele zool van 6 mm voor het beste contact met elk terrein. De ergonomische teen biedt veel ruimte voor de tenen en de lichtgewicht, ademende constructie van de Be Lenka Perk biedt superieur comfort om de wereld te verkennen.

Bovenwerk: 100% Polyester
Binnenzool: Textiel
Voering: Geen
Zool: Gevulkaniseerd rubber

Maximaal comfort voor de voeten van je kind door het gebruik van hoogwaardige materialen. Het bovenwerk is gemaakt van ademende stof voor een lichtgewicht gevoel. Door de zool van 6 mm voelt de kindervoet elk oppervlak, wat een positief effect heeft op de algehele ontwikkeling van de kindervoet. Het heeft een fijn geperforeerd patroon en is bestand tegen gewone activiteiten.

Be Lenka Perk gympen zijn geschikt voor dagelijkse wandelingen, op de speelplaats of in het park. Door het ademende materiaal zijn ze niet geschikt voor regenachtig weer. De tenen van de schoenen zijn breed genoeg om de tenen voldoende ruimte te geven. De tenen worden niet ingesnoerd en kunnen dus natuurlijk functioneren tijdens het lopen zonder vervormd te raken door de teen. De sportschoenen zijn geschikt voor normale tot brede voeten en voor normale of iets hogere bogen. Dankzij een klein bandje en het elastische materiaal zijn ze makkelijk aan te trekken en ook geschikt voor kinderen met een smallere hiel en enkel. De KidsComfort zool met uitsteeksels zorgt voor perfecte stabiliteit en stapcontrole tijdens alledaagse verplaatsingen.

Type schoen: wandelschoenen

Schoenen zijn niet geschikt voor sport. Bij fietsen, steppen en andere activiteiten (autres ) worden de zolen zwaar belast, wat kan leiden tot mechanische schade.

Maatkeuze: De schoenen zijn niet gevoerd, dus we raden een iets grotere maat aan.

De schoenen zijn niet geschikt voor zand- of wateractiviteiten vanwege het ademende materiaal aan de binnenkant van de schoenen.

Extra informatie

Merk Be Lenka
Fabrikant SKU 5041002
Kleur mintgroen
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby