Baby strand shorts Playshoes Sea Friends

Baby strand shorts Playshoes Sea Friends

Beginnend op: € 25,20

€ 20,16

-20%
Ontdek de strandshort voor kinderen Playshoes Sea Friends, ideaal voor junioren die graag in stijl plezier maken op het water!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 25,20

€ 20,16

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby strand shorts Playshoes Sea Friends

De Playshoes Sea Friends strandshorts voor kinderen zijn een must-have voor jonge vakantiegangers. Ontworpen door Playshoes, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteitskleding voor kinderen, zijn deze shorts perfect voor zonnige dagen op het strand. Het leuke, kleurrijke ontwerp met zeevrienden zal kinderen van alle leeftijden zeker aanspreken.

Deze shorts zijn gemaakt van lichtgewicht, ademend materiaal en zijn comfortabel om de hele dag te dragen. Ze zijn ook waterbestendig en droog op rapide, ideaal om in het water te spelen of in de golven te spetteren. De Playshoes strandshorts zijn een praktische en handige keuze voor ouders, omdat ze gemakkelijk te onderhouden en te wassen zijn.

Deze shorts zijn verkrijgbaar in maat junior en zijn perfect voor opgroeiende kinderen. De ontspannen stijl en felle kleuren maken ze een ideale keuze voor alle zomeractiviteiten, op het strand, in het zwembad of zelfs voor een dagje spelen in de tuin. Kinderen zullen ze graag dragen en zich comfortabel voelen terwijl ze plezier maken in de zon.

Met Playshoes ben je zeker van de kwaliteit en duurzaamheid van je kinderkleding. Onze producten zijn niet alleen praktisch en comfortabel, maar ook ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Ouders kunnen er dus zeker van zijn dat deze strandshorts de hele zomer meegaan en misschien nog wel langer.

Neem uw kind mee op hun volgende zonnige avontuur met de Playshoes Sea Friends Kids Beach Shorts. Met de perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit zijn ze een must-have voor elke gezinsvakantie. Dus waar wacht je nog op? Voeg ze nu toe aan de garderobe van je kind en laat ze op ontdekking gaan, plezier maken en onvergetelijke herinneringen creëren in de zon.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 469117-053
Kleur ecru
Kleur Beige
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1